marek-81 Odesláno 1. dubna 2020 Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Já mám taky radši když je obraz 4:3 roztáhlý na 16:9, ale moje televize to u HD neumí. I když si dám mód 16:9 tak se nikdy neroztáhnou pořady na HD kanálech, musím tak vždy přepnout na SD a tam teprve se obraz roztáhne. Je to blbý. Ty pruhy zprava a zleva mi docela vadí. Citovat Basic Red Basic -, Základní -, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. dubna 2020 Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Na HD kanálech se většinou už v 16:9 vysílá, tam potom není co roztahovat. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 1. dubna 2020 Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 V nabídce Start je ČT3 vysílána i v SD kvalitě, ale jelikož je zdrojový signál z HD v 16:9 nelze z něj vytvořit obraz 4:3. HD programy jsou vysílány vždy s rozlišením 16:9, tedy černé pruhy po stranách. Osobně mám raději černé pruhy po stranách obrazu než "malé, tlusté" herce. A kolo je také lepší než elipsa, čtverec oproti obdélníku ... 😄 3 Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza B Odesláno 1. dubna 2020 Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Kdy budou nové stanice dostupné na HD boxech? Citovat Basic, Super Super Základní, Family Compal CH7465 Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 1. dubna 2020 Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Které stanice máte na mysli? ABC TV předvolba 135 TV 8 HD předvolba 138 TV Noe HD předvolba 130 1 Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. dubna 2020 Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Tak i ten obraz 4:3 vysílaný v režimu 16:9 se dá ručně roztáhnout, teď se mě to u ČT3podařilo na tv Samsung přes vlastní nastavení obrazu, ale nevypadá to moc hezky, já tedy preferuju originální poměr stran. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marmira Odesláno 1. dubna 2020 Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 (upraveno) ABC TV předvolba 135 TV 8 HD předvolba 138 Prosím vás, to je nějaké zkušební vysílání nebo to jsou regulérní tv stanice s regulérním programem?? Upraveno 1. dubna 2020 uživatelem marmira Citovat Internet 150 - TV Komplet HD DVR Mediabox, modem (odkoupený) Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 1. dubna 2020 Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 No ABC TV vysílá v rámci DVBT2 a TV 8 vysílá přes satelit a už dlouho i v UPC sk ..x Redmi Note 5 x Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 6. dubna 2020 Autor Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 6. dubna 2020 Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 https://digital.rozhlas.cz/hudebni-televize-rebel-2-slusnej-kanal-prerusila-vysilani-8177832 Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.