Odesláno 21. července 2020 4 roky Dear kolík, chtěl jsem oponovat, donutil jsi mě skenovat celáý rozsah (ne na tv, na to jsem příliš líný), přikládám sken z 11:16 h, řezeno abecedně jsem z toho zmatený. a dávám ti za pravdu Upraveno 21. července 2020 4 roky uživatelem Retiree překlepy
Odesláno 21. července 2020 4 roky Tak,už to změnili na Club Super - ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Praha
Odesláno 21. července 2020 4 roky Skenování v 11:50, stav nezměněn... Z toho soudím, že aktualizace multiplexů probíhá postupně po oblastech a také, že pražská oblast už dávno není stejná, jako oblast severních Čech (bývalá HS Meziboří) Stanice typu MTV mně nevadí, přesto mě zajímá, co se děje v EMG spektru, které ke mně domu po drátech přivádí UPC/Vodafone. Stanice s názvem club MTV v muxu 690 MHz existuje. Já se spolehl na přepis Pavla m a hledal jsem MTV Club. Učinil jsem chybný závěr, omlouvám se. Upraveno 21. července 2020 4 roky uživatelem Retiree
Odesláno 22. července 2020 4 roky Vypadá to, že brzy bychom se mohli dočkat stanice Epic Drama 🙂 Ptal jsem se jich včera na jejich FB stránce a tady je jejich odpověď: Dobry den! Nyni je na rozhodnuti Vodafonu, kdy nas zaradi do nabidky. Verime, ze se tak stane na podzim. Basic 250 Mb/s - Komplet CA modul Praha
Odesláno 22. července 2020 4 roky V 1. 7. 2020 v 18:56, Pavel m napsal: V síťi UPC ukončil vysílání program CNBC Europe. V 1. 7. 2020 v 19:21, namec napsal: Od 1.8 by jako náhrada mela být přidána stanice Sky News It's about british influence.. In my opinion those movements are expected to happen... FYI : in Romania, CNBC Europe is still there. We are waiting for BBC Earth and BBC World News - we hope that miracle will come soon.🙂 Also starting from 12th of July, we have a 4K package. That consists in Eurosport 4K EMEA (with romanian sound), Insight UHD (without subtitles and english sound), Look 4k (romanian sport channel). Until 15th of August is 1 EUR, after 15th of August it will be 2 EUR. https://www.vodafone.ro/servicii-fixe/televiziune/4K Those channels can be seen with a 4K TV (obviously) and a CI+ card. We still don't have 4K set-top-box, but based on some informations from call-center, that STB is in testing.
Odesláno 23. července 2020 4 roky A jak vypadá situace u nás? Odpoví někdo? Internet 500 - TV Komplet ca modul Praha 15
Odesláno 23. července 2020 4 roky No a pak že to nejde....................jak je vidět když se chce tak to jde 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 23. července 2020 4 roky Rumunsko je možná aktuálně zajímavější trh pro VF, ale věřím, že nakonec něco podobného přijde i k nám. Možná již do konce tohoto roku. Na doladění a spuštění má VF věcí stále dost a rozhodně s něčím, až se situace opět zhorší, bude muset trochu pohnout. Uvidíme. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 23. července 2020 4 roky před 2 hodinami, Jirka666 napsal: Z čeho je ten obrázek Scanner UPC? Ten "obrázek" je jedna z utilitek, TransEdit Scanner & Editor, které se ti zpřístupní po zakoupení aplkace DVBViewer Pro. Pokud používáš nějakou televizní kartu, interní nebo externí USB, pak velmi vřele doporučuji. Upraveno 23. července 2020 4 roky uživatelem Retiree
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.