Odesláno 2. prosince 2020 4 roky Na fantazii mám živé věci. Jenom mě zajímá, v čem je ten problém. Když je statický obraz, není problém - viz. to logo třeba. Pokud je ale pohyb v obraze, je to jako Minecraft. Přičemž třeba v tom pohyblivém obraze je logo stanice v pravém rohu v pořádku. Kvalita i síla signálu je 100%. Takže tipuji, že to takhle už jde "z venku", nebo je tam nastavena nějaká šílená komprese. Ostatní kanály ve stejném muxu jsou taky perfektní. - - - CA modul OVA
Odesláno 2. prosince 2020 4 roky No u sebe to nepozoruji, takže možná nějaký problém s kodekem nebo formátem obrazu a nekompatibilitou TVx Redmi Note 5 x Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 2. prosince 2020 4 roky Tak zkusit to muzu, na skrini mi lezi cca. 2 mesice stary Panak. - - - CA modul OVA
Odesláno 3. prosince 2020 4 roky Tak jsem se obětoval a z testovacích důvodů 😉 jsem na Kaonu vypnul oblíbené a odroloval na konec seznamu. Jak Leo, tak Passion mají obraz v pohodě, kozy, buchty i ptáky je vidět perfektně 🤩 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 3. prosince 2020 4 roky SONY TV + CA vše funguje bez problémů😛 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 3. prosince 2020 4 roky před 5 hodinami, marena napsal: Tak jsem se obětoval a z testovacích důvodů 😉 jsem na Kaonu vypnul oblíbené a odroloval na konec seznamu. Jak Leo, tak Passion mají obraz v pohodě, kozy, buchty i ptáky je vidět perfektně 🤩 Videozáznam by nebyl? 😁
Odesláno 3. prosince 2020 4 roky Autor SPEKTRUM dnes neustále vypadává chvilkami černá obrazovka. Teď úplný výpadek. Upraveno 3. prosince 2020 4 roky uživatelem Pavel m Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 3. prosince 2020 4 roky Bohužel problémy na distribuční trase mimo VF (i na jiných programech), na odstranění závady se pracuje - - Jiná služba nic UPC
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.