Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

2 tomus: no tak když se někdo zavázal k omezením a stálo mu to za to, tak se nemůže divit, že někdo jiný, kdo může, ten segment prostě využívá

2 Adolf.Shitler: jo, tu odvahu mám. Zatraceně dobře to dělá jak O2TV tak ČTSport. Všimni si - já O2TV s ničím neporovnával, to si sem vnesl ty. Sporty dělají obě TV skvěle. Nevím, co se tobě subjektivně nelíbilo, nevím, který přenos "se přepíná" z jednoho vysilatele na druhého, nevím co myslíš. A je mi to jedno - už proto, že komentuješ pouze moji poznámku v závorce a se zdůrazněním, že k tématu není podstatná a je má čistě subjektivní... 

Upraveno uživatelem Medvěd

• -
  • -
  • Komplet
  • Takový bílý, nastojato
  • Praha Žižkov
Odesláno

Minimálně O2 používá málo kamer, čímž se vytrácí atraktivnost (o opakovaném rozpadu obrazu nemluvě, O2TV navíc běžela na internetu od O2).
A moje srovnání bylo takové, že jsem napřed viděl fotbal na O2TV a hned po jeho skončení pak fotbal na ČT 4, kde to bylo technicky o level výš. Zase by to chtělo trochu objektivnosti a ne se za každou cenu rozplývat nad Péťou Kellnerovic, který poskytuje přenos tak na úrovni okresního přeboru, což je vzhledem k ceně za O2TV dost neadekvátní :P

Upraveno uživatelem Adolf.Shitler

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

2 Adolf.Shitler: Aha, pán je znalec. Tak to pardón. Uff.... 

• -
  • -
  • Komplet
  • Takový bílý, nastojato
  • Praha Žižkov
Odesláno

Nevim jak u fotbalu, ale nekolik let ma zkusenost u prenosu z Volejbalove Drevenice, kdy dojely dve auta CT a dodavka prenosoveho vozu O2. Letos volejbal zrusili, ale standardne jim prenos delal O2

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
Odesláno

O2 přenosák má, ale pouze jeden. Je tedy jasné, že nemůže být naráz všude, byť za určitých okolností by bylo možné jedním přenosákem obsloužit víc zápasů naráz. Nicméně o nekvalitě si lze přečíst i na Facebooku O2TV, takže i kdybych to bral jako "znalec" a nebyl úplně objektivní, tak ti ostatní nespokojenci jistě objektivní budou :)

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Tak ze je DVB-C a DVB-S/2 kvalitnejsi o tom zadna. 

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
Odesláno

Teď jsem kdesi četl, že část zápasů bude O2TV přenášet v jakési "streamované kvalitě" místo full HD. Takže to je možná vysvětlení.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno
  • Autor

Euronews  v SD verzi se nám vrací od ledna 2021 .Bude na pozici 153 .Další zbytečný program ,když máme v HD verzi.

Upraveno uživatelem Pavel m

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

To jakože budeme mít to štěstí a budeme si moci vybírat z SD a HD verzí nebo HD verzi vyřadí a nechají jenom SD?

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Opravdu nejhorší provozovatel na českém trhu co se týče programové nabídky. ... Pokud to čte náhodou někdo kompetentní, prosím, zamyslete se....

• Basic, Super
  • Super
  • Základní, Family
  • Compal CH7465
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague