Odesláno 20. ledna 2021 4 roky před 1 hodinou, technik napsal: Už není v nabídce 9 dní a toto je první "informace", že nevysílá. Takže asi velká sledovanost ... A nebylo by pěkný o těchto skutečnostech oficiálně informovat zakazniky.Třeba že budeme vyřazovat/přidávat ty a ty stanice. - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 20. ledna 2021 4 roky No nevím, proč to tiskový mluvčí nevzdal již minulý týden. Možná se ještě s TV ZAK snažili domluvit ... - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 20. ledna 2021 4 roky Tak toto bohužel není jedinej případ Za dob UPC chodil aspoň info mejl - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 21. ledna 2021 4 roky Zásada u všech poskytovatelů TV je, že nově přidané programy se oznamují s velkým humbukem a pokud se něco vyřadí, tak je ticho po pěšině :D Ovšem logiku to má, nové stanice někoho osloví, zatímco při vyřazení programů si toho mnohdy skutečně nikdo ani nevšimne (nebo minimum lidí) a zbytečně by se prudičům dával do ruky bič (ti by si pak hned vymýšleli kraviny a stěžovali, že jim něco nefunguje, byť se na to vůbec nedívají). - - - - -
Odesláno 21. ledna 2021 4 roky O vyřazení toho ZAKu psali poprvé na FB, když se někdo na to ptal už 13.1. 13. leden 21:24 · Dobrý den, zajímalo by mně, proč mi ze dne na den zmizel z nabídky programů televize program ZAK TV, plzeňská regionální televize... ?! Vodafone CZ Děkuji vám za upřesnění, Zito. Zjistila jsem pro vás bližší informace a je to bohužel tak, že ZAK TV vypověděla smlouvu, takže do nabídky už bohužel nepatří. Bohužel, nikde jinde. - - - CA modul OVA
Odesláno 21. ledna 2021 4 roky před 21 minutami, Adolf.Shitler napsal: Zásada u všech poskytovatelů TV je, že nově přidané programy se oznamují s velkým humbukem Jenže VF nedělá ani ten humbuk,když přidávají nové tv stanice - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 21. ledna 2021 4 roky Chtěl jsem se zeptat @Lukáš Polák,jestli dostavá od VF,T-mobile atd. ofi tiskové zprávy o přidávání/odebirani tv stanic,nebo je to jenom jeho vlastni monitoring - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 21. ledna 2021 4 roky @namec Asi obojí, nedávno tu psal, že pár hodin týdně tráví projížděním kanálů. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 21. ledna 2021 4 roky Hele já tomu nerozumím : ..................... že pár hodin týdně tráví projížděním kanálů. 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 21. ledna 2021 4 roky V 6. 1. 2021 v 16:44, Lukáš Polák napsal: Toho Deutsche Welle bych si všiml, ale pravděpodobně až v pondělí, kdy dělám vždy kompletní monitoring, a to skromně tvrdím - jako jediný oborový novinář. To víte, ono vše pokrýt není jen tak. Vždy sedím u TV tak 8 až 16, než to vše popřepínám. 😄 Aktuálně ještě domlouvám Nej.cz coby trojku na trhu, když už mají konečně také appku v TV. Snad se zadaří. Asi tak.🙂 Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.