Odesláno 7. dubna 2021 3 roky A místo čeho je? Mě v TV nahradil nějaký jiný program, ale už nevím, co jsem tam měl. 500 Mb/s - Klasik modem Compal, VTV Box, CA Modul Plzeň Bolevec
Odesláno 7. dubna 2021 3 roky Já mám Komfort a kanál je kódovaný. To snad není pravda fakt. Jsou země kde takové kanály s podobným obsahem pouští do éteru zdarma a my rovnou do nejvyššího balíčku. Co na to říct. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 7. dubna 2021 3 roky Kdyby to někoho zajímalo, tak v DVB-C přibyla i rádia: Dechovka Free Rádio Hey Hlas Prahy Jih Jih Cimbálka Jihlava Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 7. dubna 2021 3 roky Dechovka už tam byla ... Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 7. dubna 2021 3 roky Kdyby ta rádia přibyla aspoň v kabelovém DVB-T, aby si člověk mohl koupit za pár šupů set-top-box, propojit s audio systémem a poslouchat, tak to má nějaký význam. V DVB-C (a nejspíš ještě v kódu) je to služba na dvě věci. - - - - -
Odesláno 7. dubna 2021 3 roky Rádia v DVB C jsou od počátků volně! Basic, Super Super Základní, Family Compal CH7465 Brno
Odesláno 7. dubna 2021 3 roky Pak je to fajn samozřejmě. Kdysi jsem zkoušel rádia Valc (nějaké ty extra odnože, jenž byly jenom v kabelovce) a nějak to nechodilo, tak jsem měl za to, že jsou v kódu (možná byl jenom dočasný výpadek). - - - - -
Odesláno 7. dubna 2021 3 roky @Adolf.Shitler Co si pamatuji tady z fóra, tak Valc rádia dost často nefungovali vinou vysílatele. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 10. dubna 2021 3 roky Když potichu VF přidal Epic Drama,nevyřadil při té přípežitosti náhodou potichu taky nějaké tv stanice na JM.?(TV Brno 1,Info tv Brno)? - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 10. dubna 2021 3 roky Proč by měli něco vyřazovat? Na JM jede vše vč.Jihočeské a Jindrichohradecke reg.tv😉 Basic, Super Super Základní, Family Compal CH7465 Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.