Odesláno 11. dubna 2021 3 roky @Honza B Asi proto,že už to v minulosti udělali,že potichu něco vyřadily,aniž by o tom zákazníky informovali.A Jelikož mám u TV Brno 1 černou obrazovku,tak jsem vznesl tento dotaz.Ale problém už se našel.Chyba je v STb - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 12. dubna 2021 3 roky Pravda, o novinkách či změnách v programové nabidce nikdo neinformuje, je to ještě horší než za UPC. Namísto toho mohutná reklamní masáž...obrázek ať si udělá každý sám. Basic, Super Super Základní, Family Compal CH7465 Brno
Odesláno 13. dubna 2021 3 roky Zdravim, vi prosim nekdo frekvence tech novych kanalů? Mam CA a nerad bych vse znova preladoval, bo by se mi asi rozseradily vsechny kanaly.....moc diky. 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle
Odesláno 13. dubna 2021 3 roky Zdravim, vJasne, ale funguje to i na Android TV Sony Bravia?i prosim nekdo frekvence tech novych kanalů? Mam CA a nerad bych vse znova preladoval, bo by se mi asi rozseradily vsechny kanaly.....moc diky. 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle
Odesláno 13. dubna 2021 3 roky Píšou, že jo Citovat Supported TV models Sony Android-TVs "sdb.xml" files using format "FormateVer" 1.1.0 KDL 2012/2014 "sdb.xml" files using "FormatVer" 1.0.0, 1.1.0 and 1.2.0 Stačí vyzkoušet, nahrát na flashku seznam kanálů, natáhnout do programu a uvidíš. :) Já to taky takhle dělám u starého Samsungu, sie jiným programem, ale funguje to luxusně. Hlavně si pak nemusím ručně dávat kanály do oblíbených atd. Upraveno 13. dubna 2021 3 roky uživatelem Sparrow Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 13. dubna 2021 3 roky Jojo jenze ja sjem na tohle levej 🙂 Vubec netusim, jak to dostat z TV na USB, co presne mam vyzobat, abych to v tom progu upravil a zase pres USB vykopiroval do TV... 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle
Odesláno 13. dubna 2021 3 roky Tak nebud levej (psat do fora ses taky naucil...) a najdi si v menu TV polozku na export/import kanalu na/z USB... Napoveda: prekvapive muze pomoct treba manual k TV... Upraveno 13. dubna 2021 3 roky uživatelem Evzen
Odesláno 13. dubna 2021 3 roky Někde v menu TV musíš mít zálohovat / obnovit seznam kanálů. Uděláš zálohu na USB, soubor sdb.xml upravíš v PC a nahraješ zpět do TV Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 13. dubna 2021 3 roky Dekuji vecer na to vlitnu 🙂 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.