Odesláno 21. září 2021 3 roky Vodafone nezařazuje stanice jen tak. Podle mě nebude. Jako není Prima Star nebo Trojka. Počítá každou korunu a pokud to není vyloženě kanál kde je předpoklad větší sledovanosti (nad 3%), tak na to kašlou. Já stejně chci přejít na dvbt2 a nic už neřešit (a neplatit). Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 21. září 2021 3 roky Ono jde hlavně o to, kolik si samotná Prima za zařazení takového programu řekne, resp. komu svoje programy umožní dále šířit. To není veřejnoprávní stanice, která svoje programy poskytuje bezplatně všem operátorům. - - - - -
Odesláno 21. září 2021 3 roky DVB-T2 take není žádná výhra 🙄 V multiplexu 24 je stanice Nova Lady k dispozici ve formátu označovaném dříve jako qHD, tedy rozlišení 960x540p. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 21. září 2021 3 roky Nova nemá v HD (ani plném a ani tzv. "ready") v pozemáku vůbec nic. Prima je na tom o trochu lépe, hlavní její stanice jsou v DVB-T2 aspoň v 1280x720. Ale i tak to oproti plnému HD 1920x1080 v kabelovce je v pozemáku slabota. - - - - -
Odesláno 21. září 2021 3 roky DVB-T2 Upraveno 21. září 2021 3 roky uživatelem ost-plus@seznam.cz Super - Základní Compal CH7465 Teplice
Odesláno 22. září 2021 3 roky S tím HD máte pravdu, ale pro mě není HD až tak přidanou hodnotou. Spíš bych si připlatil za obsah, ne za obraz. Takže mě de facto stačí i SD. Navíc nemám kdovíjak obrovskou tv. Nejsem náročný divák. Upraveno 22. září 2021 3 roky uživatelem marek-81 Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 22. září 2021 3 roky Připlatit za obsah lze kdekoliv, vyjma právě pozemního vysílání, kde je úplný základ... - - - - -
Odesláno 22. září 2021 3 roky před 22 hodinami, Adolf.Shitler napsal: Prima je na tom o trochu lépe, hlavní její stanice jsou v DVB-T2 aspoň v 1280x720. Ale i tak to oproti plnému HD 1920x1080 v kabelovce je v pozemáku slabota. Asi ne nadlouho 😄 Televize Prima se chystá snížit rozlišení obrazu většiny svých stanic v pozemním DVB-T2. Na konferenci Digimedia 2021 to uvedl Lukáš Kubát, který má v televizní skupině na starosti rozvoj obchodních příležitostí. „Úvahy jsou o snížení kvality ze 720p na 540p. Ještě nevíme, zda u všech kanálů, protože třeba u CNN Prima News je pak hůř čitelná titulková lišta,“ vysvětlil Kubát. Ve hře zůstává i varianta, že by hlavní stanice Primy zůstala v nejlepším rozlišení. Rozhodnutí by mělo padnout v horizontu jednoho roku. https://www.lupa.cz/aktuality/prima-zvazuje-ze-snizi-rozliseni-svych-stanic-ve-volnem-vysilani/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 22. září 2021 3 roky Vzniká nová tuzemská (slovenská) televize Volant.TV věnovaná motorismu. Otázkou je, jaká bude vůle operátorů stanici zařadit, když už se dobře etabloval Auto Motor Sport. https://digital.rozhlas.cz/volanttv-ziskala-licenci-placena-stanice-bude-cilit-na-fanousky-motorismu-8581978
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.