Odesláno 12. srpna 2022 2 roky No tak příjem 4K v love nature si představuji jinak.Kdo neví jak vypadá 4k ať se podívá třeba na dokumenty na YouTube. - - TV Komfort HD mediabox Ostrava1
Odesláno 12. srpna 2022 2 roky @pavlos nebuďte jak zaseknutý kolovrátek. Nebylo by to lepší napsat vysílateli, že kvalita jejich 4K není nic moc? A počítáte s tím, že obecně v DVB se používají jiné kodeky, že je omezena kapacita pásma atd.? Porovnávat s internetovým vysíláním či Blu-Ray disky je lehce mimo mísu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 12. srpna 2022 2 roky Souhlas se vším.A to uvažovali o Eurosportu ve 4k.Dekuji nechci. - - TV Komfort HD mediabox Ostrava1
Odesláno 12. srpna 2022 2 roky Právě u té OTT verze mě vysílání ve 4K dává větší smysl, když už VTV boxy umí i modernější kodek HEVC a snad by to šlo nakombinovat i s DVB-C VTV boxy, beztak se s takovou variantou do budoucna počítá část kanálu bude dostupná pouze přes IPTV. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 13. srpna 2022 2 roky před 22 hodinami, pavlos napsal: No tak příjem 4K v love nature si představuji jinak.Kdo neví jak vypadá 4k ať se podívá třeba na dokumenty na YouTube. Takže výsledek je jako v minulý měsíc, kdy pustili na Vodafone 100 stanici Insight TV a volně i verzi UHD? @Ondra - Vodafone Ještě bych se chtěl zeptat proč Love nature není v balíčku Darwin, ale je v Koktejlu?
Odesláno 14. srpna 2022 2 roky Jen malé upřesnění: HD verze Insight TV se nově označuje jako InPlus, UHD jako InUltra. A aby toho nebylo málo, v OTT mají ještě Insight TV. Appka je třeba na Android TV. 😉
Odesláno 16. srpna 2022 2 roky Centrum péče @alnagon Pěkný den, je to především o obchodních podmínkách - na čem jsme domluveni s provozovateli stanic. Samozřejmě časem se to může změnit 🙂 Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 17. srpna 2022 2 roky Insight TV vydala tiskovku, takže tady je to všecho po kopě, co se týká CZ trhu: https://digital.rozhlas.cz/provozovatel-stanice-inultra-predstavil-multikanalovou-strategii-v-cesku-uvedl-8808424
Odesláno 25. září 2022 2 roky Předpokládám, že asi ve Vodafonu nevíte kdy... a) bude Boomerang plně lokalizován do češtiny (stále je půlka vysílání jen anglicky) b) Disney Channel začne vysílat v HD c) Disney Channel spustí feed jen pro CZSK trh d) Nickelodeon, NickToons, NickJr. začne vysílat v HD e) HBO2, HBO3 spustí feed jen pro CZSK trh f) Cinemax, Cinemax 2 spustí feed jen pro CZSK trh g) TV Paprika, Spektrum Home, AXN začne vysílat v HD h) NatGeo Wild spustí feed jen pro CZSK trh ? @Ondra - Vodafone By the way, já jsem se provozovatelů ptal, ale jde mi o srovnání komunikace u těch, kteří se obtěžovali odpovědět - obecně je to s nimi díky globalizaci čím dál horší. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.