Slamb Odesláno sobota v 20:38 Sdílet Odesláno sobota v 20:38 nepočítá se s přidáním třeba joj plus, wau, rtvs 24 a rtvs sport? 🤔 Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lev 1974 Odesláno sobota v 20:46 Sdílet Odesláno sobota v 20:46 RTVS ŠPORT a RTVS 24 mají v app antik tv, nebo pecka tv. Citovat Super 500 Mb/s Super Komplet CA moduly a Vodafone prémium box Ostrava-Zábřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno neděle v 07:13 Sdílet Odesláno neděle v 07:13 @Slamb Pokud nemáš SAT, tak si lze u Skylinku za 3,99 € měsíčně ten brak zaplatit v rámci netové televize Live a balíčku TV+ (https://www.skylink.sk/livetv), ale popravdě se jedná o masochismus :D Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Ondra - Vodafone Odesláno včera v 11:26 Centrum péče Sdílet Odesláno včera v 11:26 RTVS 24 nezvažujeme, alternativou může být TA3. RTVS Šport není možné zařadit, protože nenakupují vysílací práva pro ČR, takže by byla často jen černá obrazovka. Wau / Joj Plus nechystáme - programy jsou primárně pro území SR. Máme ale Joj Family. 1 Citovat Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno včera v 19:52 Sdílet Odesláno včera v 19:52 já jenom porovnávám televizní stanice, který mám teď jinde a o který přechodem na vtv přijdu 🤔 ale oni je nemaj skoro nikde a žádná úplně katastrofa to v těhlech konkrétních případech neni, jenom mě napadlo se zeptat 🤭 Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.