Odesláno 17. března 2016 9 let Nahlášeno od: 15.03.2016 01:04 Nefunkční televizní stanice EroXXX. Je nám líto, v tuto chvíli není znám termín odstranění závady. Pro aktuální informace sledujte tyto stránky. Nahlášeno od: 11.03.2016 13:29 Neplatná loga u rozhlasových stanic. Je nám líto, v tuto chvíli není znám termín odstranění závady. Pro aktuální informace sledujte tyto stránky. Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 17. března 2016 9 let Autor Jde někomu Eroxxx TV? Mám anbídku Komplet a vše jde normálně, jen tato ejdna stanice ukazuje Přístup není povolen - kodovaný signál. Vše ostatní jde. Mam CA modul Včera vše OK já jsem řešil s UPC problém s cihlou ,tak jsem se zeptal poslali obnovovací signál a stanice funguje. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 17. března 2016 9 let Mně Eroxxx TV jde od zařazení do nabídky bez problémů, mám TV s CA modulem a nabídku Komplet. - - TV Komplet CA modul (1× vlastní, 1× pronajatý) Plzeň
Odesláno 17. března 2016 9 let Asi je to jak kde. Eroxxx nejde vůbec, Extasy sice jde, ale hodně trhaně. Update: Večer už nejde ani Leo.
Odesláno 18. března 2016 9 let Je možné že Eroxxx HD vysílá volně? Bez rodičovské ochrany? Internet 300 - TV Komplet nn KLADNO
Odesláno 19. března 2016 9 let U mě jako jediný z erotických volně bez rodičovské ochrany Odesláno z mého C6903 pomocí Tapatalk Internet 300 - TV Komplet nn KLADNO
Odesláno 19. března 2016 9 let Přez "cihlu" mám všechny erotiky s rod.ochranou.Přez CAmoduly (CI) ve 2 TV u Private+HustlerTV nastavené zamčení nefunguje.Volal jsem do zak.centra UPC a řekli mi,že ten problém je věcí nastavení TV.Přitom donedávna to zamčení fungovalo.Tak tomu nerozumím.
Odesláno 19. března 2016 9 let Já zkoušel na TV s modulem i na setoboxu všechny stupně ochrany a Eroxxx stále hraje Odesláno z mého C6903 pomocí Tapatalk Internet 300 - TV Komplet nn KLADNO
Odesláno 20. března 2016 9 let U mě taky vše pod rodičovskou kontrolou jen Eroxxx hraje naprosto volně bez ochrany.A pochopitelně děti přepínají!!! Jen mi z nových stanic nehraje filmbox.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.