cvancara Odesláno 1. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Zkusim znovu, dal jsem preladit vcera komplet DVB-C (vse smazano a znovu vyhledano).. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 1. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Tak ani preladeni jenom toho jednoho muxu, ani kompletni vypnuti/zapnuti TV. Nepomohlo ani snizeni kvality signalu v menu TV, setrvaly stav. Jen a pouze ten Euronews HD. Zvuk jde, EPG jde, signal plny. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 1. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 @cvancara pošlete mi na sebe kontakt, pořešíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 1. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Pisu to i na FB UPC v prispevcich. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel76 Odesláno 1. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Tak u mne bohužel nové kanály na frekvenci 626 neběží. Zkoušel jsem všechno možné, ale frekvence 626 je stále "mrtvá". Citovat 300 Mb/s 4 GB Komplet Premium VTV BOX, CA modul, pevná linka Plzeň Doubravka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 1. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Ještě by to chtělo napsat lokalitu, mě to v Praze funguje Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel76 Odesláno 1. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 31 minutes ago, technik napsal: Ještě by to chtělo napsat lokalitu, mě to v Praze funguje Plzeň - Doubravka Citovat 300 Mb/s 4 GB Komplet Premium VTV BOX, CA modul, pevná linka Plzeň Doubravka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník psendahans Odesláno 1. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 (upraveno) Také hlásím také nefunkční Euronews HD, stejný problém jako u uživatele cvancara, tzn. jde pouze zvuk a po chvíli naskočí na obrazovce hláška program šifrován. Vypadá to na problém s TV Panasonic. Mám Panasonic TX-P42UT50E. Model z roku 2012 Upraveno 1. listopadu 2017 uživatelem psendahans Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 1. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Mám horkou novinku, kterou můžu říct Na ohlasy klientů zařadíme od 14.11. program WAR Svět válek do Horizon Go. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 1. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 před 1 hodinou, Pavel76 napsal: Plzeň - Doubravka Zkuste nyní naladit Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.