Návštěvník David R. Odesláno 2. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Už v dubnu jsme klientům oznamovali, že jedno Euronews s 9 jazykovými mutacemi končí. Z nabídky 5 různých programů, Euronews anglické, francouzské, ruské, italské, řecké a maďarské, jsme vybrali jazykově nejbližší anglickou verzi a pro Slovensko navíc maďarskou mutaci. Protože anglické Euronews ve standardním rozlišení skončilo k 31. 10, tak jsme ke stejnému dni přešli na HD verzi. Cartoon, zatím nemám nové informace k HD. Zkusím zjistit víc, popřípadě technik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník peno Odesláno 2. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Můj otec je hodně naštvaný, protože Euronews sledoval v němčině (a kromě rakouských kanálů, to pro něj, po zrušení Arte, byla jediná stanice v němčině (tedy, která zároveň nemá českou lokalizaci, tedy AutoMotorSport nepočítám). Osobně si myslím, že minimálně ta německá verze by v Česku být nabídnuta měla, protože si troufnu říct, že je u nás stále dost lidí, kteří umějí německy, ale ne anglicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 2. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Anebo začít hromadně psát Euronews. To by bylo lepší... Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 2. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 3 minutes ago, peno napsal: Osobně si myslím, že minimálně ta německá verze by v Česku být nabídnuta měla, protože si troufnu říct, že je u nás stále dost lidí, kteří umějí německy, ale ne anglicky. S tim na 100% souhlasim, i kdyz sam zpravodajstvi nesleduju a jsem anglictinar (i kdyz jako spravnej Brnak jsem samozrejme odkojenej ORF a OE3). Tohle neni kanal pro English-biased youngsters... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 2. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 On ten Euronews asi dlouho nesledoval, protože už minimálně 4 měsíce běží pouze anglicky. Všimnul jsem si toho u znamého, který to měl puštěné v italštiněOdesláno z mého MT pomocí Tapatalk Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HaWe Odesláno 2. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Původní koncepce Euronews s jedním programem a různými jazykovými mutacemi se mi zdá logičtější. A snad i levnější. Pro mne zklamání. Citovat Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 3. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Jenom se chci zeptat - bude se jeste neco dit s tim nefunkcnim Euronews HD na nekterych TV, nebo se mam zacit obavat, ze ne treba kvuli T2, ale kvuli nejakym?? nestandardnim?? parametrum?? kanalu priste prestanou fungovat treba i nektere dalsi? Schvalne pisu otazniky, protoze netusim, v cem muze byt rozdil oproti jinym, ktere funguji. Nejaky priznak vysilani?? Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 3. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Může se jednat o použití nových profilů u kodeků, případně nastavení samotného encoderu. Informaci předáme do Euronews, ale osobně mám obavu, že se nic nestane, protože se jedná o starší typ TV a bude to spíše její problém. Bodobná situace je u Sport 1/2 HD po přechodu na nové encodery, kde na některých TV dochází ke "kostičkování" obrazu. Odpověď od povidera byla u nás máme vše správně, nic přenastavovat nebudeme. Bohužel v ČR již není technické zastoupení Panasonic se kterým jsme se snažili řešit podobné problémy. Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marena Odesláno 3. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 (upraveno) S tím toho UPC moc dělat nemůže, leda by to chtěli reenkódovat. Případné stížnosti by měly směřovat přímo na Euronews. Zkusil jsem ten kanál teď na starém Samsungu (řada B) a normálně hraje. Ono H264 má několik profilů a každý má řadu levelů. Pokud vaše starší TV nepodporuje nějaký vyšší profil/level, a ta stanice jej používá, máte smůlu. Tyhle technické údaje by možná dokázal zjistit někdo s PC kartou. Nebo by to mohl zjistit @technik EDIT: koukám, že mě technik o pár minut předběhl Upraveno 3. listopadu 2017 uživatelem marena Citovat 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 3. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 (upraveno) To ale neni vubec zadna pozitivni zprava. TV podporuje nejaky standard (DVB-C, Full HD....) a pak staci nejaky? novy? profil a stejne jde vsechno do ha*zlu. Netusim, jestli je zrovna 2012 nejak extra stara, ale s takovym pristupem neminim kupovat TV co rok (nebo po kazde zmene nejakeho profilu) byt nic jineho tomu nebrani. To pak nema vubec zadny vyznam to mit v HD. Upraveno 3. listopadu 2017 uživatelem cvancara Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.