Odesláno 17. září 2023 1 rok Zdravím, měl bych dotaz. V síti Vodafone se mi nenačítá stránka jabloshop.cz. Dle tracertu je poslední request na vl29.prg-ttc2-sh-core-2.sh.cz [88.86.96.145]. Neblokuje komunikaci nějaká proxy? Nebo tak něco? Před cca 14 dny to bylo ok. Na hotspotu z mobilu j(jiný operátor) je stránka dostupná. Zkusíte to prosím někdo? Funguje vám web? Díky moc!
Odesláno 17. září 2023 1 rok Jsem na VF a jabloshop mi beha. Test jak na byvalem UPC, tak na mobilnich datech, kde jsem si teda vytrpel nacitani na Edge. Protoze ackoliv je venku 5G, 4G a bylo i 3G. V byte chytam jen Edge. Podotknu, ze nepouzivam DNS od VF, ale alternativni Upraveno 17. září 2023 1 rok uživatelem Tube Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 17. září 2023 1 rok me normalne funguje, mozna trochu delsi nacteni.... Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 17. září 2023 1 rok Já také nemám s přístupem na tuto stránku problém. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 17. září 2023 1 rok Treba jenom chce, aby se tam podivalo co nejvice lidi? - - - CA modul OVA
Odesláno 18. září 2023 1 rok Centrum péče Dobrý den, @ondraandy, pokud vám to pořád nefunguje, tak nám napište přes https://tam.je/facebook, kde se na to můžeme podívat detailněji. Obecně ale platí, že taková blokace u nás není, což potvrdili i ostatní uživatelé 🙂 - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Odesláno 18. září 2023 1 rok Nastav si DNS Googlu (8.8.8.8) Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.