Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Nemám důvod platit za přeskakování reklam, i když to tuším že za 59Kč měsíčně jistá televize nabízí. Bohatě by stačilo, kdyby se člověk mohl posouvat tam i zpět mimo reklamní blok.

• 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • VTV Premium box
  • Bílina

Tak zrovna teď jsem na to zase narazil ve VTV na PC - CBS Reality (kanál 94) - Podvodníci S10. E9 z dnešního rána 01:40 - 02:30 hod.

Kolco se objeví vždy v čase 00:27:33 i když to vrátím zpět, zase se to zastaví v tomto místě. Stačí posunout o paru vteřin dopředu a už to jede dál.

image.png.94b52bcf1b0db2716255a4533948b550.png

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA

Vadné bloky v záznamu - tohle dělal i Horizon GO a docela často.

Co se týká posunu ve zpětném shlédnutí, tak se mi nelíbí jak Vodafone lže a při pokusu o posun vyhodí hlášku, že Prima měla požadavek zamezit posouvání vpřed - Prima žádný takový požadavek nemá a neměla.

Navazování přehrávání má skvěle řešeno SledovaniTV - po skončení pořadu to plynule hraje dále i celý den. Neocenitelné když někdo chce např dítěti večer pustit dopolední blok ČT D

• Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava

Občas to vyhodí hlášku při posunu vpřed že "Prima nelze posouvat atd " a to koukám na jiný kanál který nemá s Primou nic společného. Ten kod je prostě špatně naprogramovaný.

• Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465, CA modul
  • Plzeň

Ahojky, drive jsem mel problem se ZZ cv appce na Android TV, to se vyresilo novym heslem. Ale tedka jsem mesic nepoustel TV - a dnes vecer jsem se chtel na neco podivat zpetne, mam CA modul a ono nic, jen cerna obrazovka a zadna chybova hlaska......co to jako je? Ta appka nejak zžlobi....proste s jen toci kolecko, nechaol jsem ho pet minut a nic.

• 1000 Mb/s
  • ∞ GB 10 Mb/s
  • Komplet
  • VF Station, CA modul
  • Praha-Nusle

Zkusil jsem problém s točícím se kolečkem ve čtvrtek večer poslat na 

https://tam.je/forum

Další den mi přišel odkaz na formulář, kde jsem se musel autorizovat a dneska mi volal člověk z Vodafonu s tím, že budou sepisovat v angličtině zprávu pro externího dodavatele.

Bohužel se neřeší problém jako celek, ale pouze jednotlivé případy - občas se prý stává, že se nějaká nahrávka poškodí.

• Super 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • STB Kaon K-B3000HDCO, Compal CH7465VF
  • Teplice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...