Odesláno 22. září 2023 1 rok Ahoj, Dobrý den po updatu na iOS 17 se mi telefon (iPhone 13 mini) nechce přihlásit do sítě. SIM funguje v telefonu s iOS 16, případně v Androidu. Zkoušel jsem i kamarádovu SIM Vofafone a ta se také nepřihlásí. Ostatní operátoři (TMO a O2) mi v telefonu fungují. Jde s tím něco dělat, nebo je to problém u operátora ? Díky. Upraveno 22. září 2023 1 rok uživatelem jernest
Odesláno 22. září 2023 1 rok @jernestto samé se mi stalo včera, při pracovním hovoru, měl jsem e-SIM a vůbec nic nepomáhalo ani restart ani letadlo režim nic- až po 3 hodinách mě napadlo vyměnit SIM z e-SIM na plastovou kartu, kterou jsem doma měl a začala síť fungovat 🙂 asi Apple blokuje Vodafone největší čas asi odejít jinam 😄 🙂 ještě podotýkám že mám iPhone 14, s iOS 17, a to samé se stalo mamince na iPhone 12 včera ještě když měla iOS 16 Upraveno 22. září 2023 1 rok uživatelem kautskym Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 22. září 2023 1 rok Trošku mimo toto téma, ale když se přejde na eSIM, ta plastová SIM není k vyhození a pořád na ní lze zpět napárovat to číslo a služby a takhle to mohu měnit ze SIM na eSIM a z eSIM na SIM opakovaně dle potřeb? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 22. září 2023 1 rok Mám normální platovou SIM a nepomáhá nic. Snad to vyřeší další update. Telefon jsem zatím dal do šuplíku a chvíli počkám, faktory reset se mi dělat nechce. Upraveno 22. září 2023 1 rok uživatelem jernest
Odesláno 22. září 2023 1 rok @Technikuspokud přejdes z plastu na esim tak zpět na ten původní plast už nelze přejít Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 22. září 2023 1 rok Takže byla měněna eSIM za plastovou SIM s jiným číslem, obě od Vodafone? Jen na vyzkoušení? Já si to nějak spojil, že lze tak jednoduše přecházet mezi eSIM a SIM Upraveno 22. září 2023 1 rok uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 22. září 2023 1 rok přeně tak a poté to začalo fungovat ta síť, a zůstal jsem na plastové sim Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 22. září 2023 1 rok před 44 minutami, Technikus napsal: Já si to nějak spojil, že lze tak jednoduše přecházet mezi eSIM a SIM Nejde. Je to úplně stejné, jako když měníš SIM, operátor musí přiřadit telefonní číslo k ICCID SIM karty. Jakmile se přiřadí číslo nové karty, tak stará už není použitelná. Je úplně jedno jestli ta nová karta je fyzická nebo virtuální, princip je stejný. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 22. září 2023 1 rok By mě zajímalo co Vodafone Applu udělal ze ho a nás tak trestá 😂 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 23. září 2023 1 rok Je zajímavé, že moje obě děti mají iPhony, upgradovali v pondělí a žádné probémy nemají Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.