Odesláno 28. září 2023 1 rok před 3 minutami, Technikus napsal: Proč na OS Tizen nemám vůbec kanál 60 - INULTRA? Měl by být dostupný pro TV Komplet a na OS Tizen? Mě InUltra na Samsungu jede - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 28. září 2023 1 rok Jaké má pořadí kanálu? Nevidím ji ani přes prohlížeč, je tam skok z 53 na 61, INULTRA by měla být podle tohoto seznamu na 60. místě. Upraveno 28. září 2023 1 rok uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 28. září 2023 1 rok Tak podle nejnovějšího frekvencniho plánu je InUltra na 105 pozici - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 28. září 2023 1 rok Jakou máš programovou nabídku? Já TV Komplet a nemám ji ani na 60. ani 105. pozici. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 28. září 2023 1 rok Už se to psalo ze v OS Tizen snad jako jediný není myslím Také ji v kompletu nemám Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 28. září 2023 1 rok A ty máš na OS Tizen / Android TV / webovém prohlížeči na nějaké pozici INULTRU? Jaké? před 20 minutami, namec napsal: Mě InUltra na Samsungu jede Kolega tady píše, že ji má na 105. pozici 🙄 Nicméně má v podpisu CA modul, ten nemám. Upraveno 28. září 2023 1 rok uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 28. září 2023 1 rok Beru všechny odpovědi na toto téma zpět a omlouvám se za mystifikaci.Já blbec jsem měl na mysli Ca modul.V rámci app. na Samsungu opravdu InUltra není.Ještě jednou sorry. Upraveno 28. září 2023 1 rok uživatelem namec - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 28. září 2023 1 rok před 1 hodinou, pavlos napsal: V obýváku obyčejný StB tv samsung tam ty dva programy hrají v ložnici prémiový StB tv Sony nehrají Jak už jsem na začátku uvedl, s největší pravděpodobností bude nějaký problém s kabeláží, kor když tam máš dva televízory, tak musejí být ještě někde rozbočené. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.