Odesláno 29. září 2023 1 rok Zdravim, pouzivam modem Zyxel jako router a protoze mam pripojeni pres WiFi, ktere se nekdy pri desti prerusi, tak jsem chtel pripojeni zalohovat pres USB modem Vodafone K5161. Zaloha s timto USB modemem funguje, ale prestanou fungovat VOIP linky, i kontrolka se sluchatkem zhasne. Nevi nekdo, jak tomu zabranit ? Dik
Odesláno 29. září 2023 1 rok Nejlépe zkrátit dobu registrace u VoIP linky třeba na 10 minut nebo i méně (defaultně bývá hodina). Také bych u toho Zyxelu v Network Setting>NAT>ALG preventivně vypnul SIP ALG - - - - -
Odesláno 30. září 2023 1 rok Tak vypnout SIP ALG nepomohlo. A nastaveni doby registrace jsem nenasel. Zajimave je take to, ze pri obnoveni spojeni na WAN VOIP linky uz nenabehnou a pomuze jen restart modemu Zyxel, Tak uz jsem delku registrace nasel a zkratil ji az na 1 minutu, ale ani to nepomohlo. Tak jsem uz delku registrace nasel a zkratil ji na 1 minutu, ale ani to nemphlo.
Odesláno 1. října 2023 1 rok Neblokuje VF VoIP cez mobilne pripojenie (pred rokmi to tak bolo)? Tiez moze byt problem, ci mobilne pripojenie poskytuje verejnu IP adresu alebo je za VF CGNAT/proxy. Super - Základní - Bratislava
Odesláno 1. října 2023 1 rok Řešení Tak po rade operatora Odorik pomohla zmena adresy z sip.odorik.cz na 81.31.45.51.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.