Odesláno 3. října 2023 1 rok Tak co, přešel někdo ke konkurenci? 😈 Zkušenosti? Mě zajímá: Jak to funguje s IPv4/6? Zejména: kolik veřejných IPv4 (jestli vůbec)? Jak to jde dohromady s IPv6? Modem: Funguje bridge režim tak jako u VF? Speedtest přes 2.5GBASE-T port? A klidně další postřehy... Spolehlivost (přeci jen jste v této fázi testovací králíci...) 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno
Odesláno 3. října 2023 1 rok veřejné iPV4 zatím u TMCZ nejsou a bridge mode (režim zatím také nefunguje Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 3. října 2023 1 rok To jsou tragédi, pokud neumí dát veřejnou IPv4 nebo blok IPv6. Poslouží alespoň jako potenciální páka na VF. - Super+ - - Praha 7
Odesláno 3. října 2023 1 rok Autor A je 100 Mb/s upload opravdu (aspoň většinou) 100 Mb/s? Vodafone mi toto stále neumí nabídnout... 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno
Odesláno 3. října 2023 1 rok Pokud to síť dovolí tak opravdu jede 100 Mb/s. Na upload Ale prý je nedostatek routeru tak prý je dlouhá čekací lhůta u TMCZ Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 3. října 2023 1 rok Autor https://www.t-mobile.cz/dcpublic/Cable-Internet-Pozadavky-na-zarizeni.pdf Nativní IPv4 režim Nativní IPv6 + DS-Lite režim Dual-stack režim Tak snad časem? S nějakým vlastním modemem? 🙂 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno
Odesláno 23. ledna 2024 1 rok Autor Nevíte, jestli nastal nějaký posun? Ať už u bridge mode, tak u veřejné (klidně dynamické) IPv4 (o dual stacku nebudu ani snít)... A je nějaké místo/fórum/vlákno, kde se kabel od TM řeší? Uznávám, že oficiální fórum konkurence není to nejšťastnější místo. 😅 Upraveno 23. ledna 2024 1 rok uživatelem DiDiDi 2. řádek 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno
Odesláno 24. ledna 2024 1 rok Žádný posun v bridge mode ani ipv4, ale prý se to řeší Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 25. ledna 2024 1 rok Bridge mod u T-Mobile optiky mám zprovozněný a funguje bez problémů (pronájem zařízení za 0,-kc). Utekl sem v listopadu od Vodafone kabelový net a tv(přes ca-modul) na komplet T-Mobile optiku s iptv M a rozdíl je v horším obrazu na tv(to mi nevadí,skoro na ni nekoukám) ,ale net přes optiku je o třídu jinde+ cenově díky magenta sem si polepšil i když kuli ceně sem to nedelal, Hlavní důvod byl mod bridge který na T-Mobile opravdu funguje. A teď koukám že se jedná o diskuzi kabelového připojení ne optikyt,tak se omlouvám za offtopic...i tak třeba to někomu pomůže při rozhodování zda přejít či ne... Upraveno 25. ledna 2024 1 rok uživatelem gallibob Jiná technologie propojení Internet 300 - TV Komfort Cisco epc3208, Ca modul Praha 3
Odesláno 25. ledna 2024 1 rok @gallibobJsem na to stejně, šel jsem kvůli ceně 1000 Mb/s za 179 Kč měsíčně na dva roky, k tomu mám základní zařízení s pronájmem za 30 Kč měsíčně a nemůžu si stěžovat. Upraveno 25. ledna 2024 1 rok uživatelem Kytkato - - - - Vyskov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.