Odesláno 14. listopadu 2024 14. lis když něco zjistím a budu to moci říci dám sem vědět 🙂 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 1. prosince 2024 1. pro tak už je IPv4 veřejná pevná ( 99 Kč měsíčně) a bridge mode ( 0 Kč měsíčně) a vše nově v dual-stack režimu Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 1. prosince 2024 1. pro Proč je tady takové a jiné podobné téma?Já bych O2 a T mobile dal jako sprostý slova a vše co se netýká Vodafone vymazal. Běžte si o tmobile diskutovat na jejich forum a nebo mi ukažte jejich forum kde řeší a dělají reklamu vodafone. (můj názor) Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 1. prosince 2024 1. pro Autor Tak stále jde o Vodafone infrastrukturu (a službu v principu extrémně podobnou Vodafone kabelovému internetu). A je to v offtopic kategorii... Tak to tu prostě ignorujte... 🙂 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno
Odesláno 1. prosince 2024 1. pro T-Mobile je tady proto, že výše uvedená služba funguje v kabelové síti Vodafone. - - - - -
Odesláno 1. prosince 2024 1. pro Fakt je, že u nás v paneláku chodili zástupci tmobile, že si pronajali dráty vodafonu a že mi nabízejí levnější cenu.Tak jsem si zavolal na vodafone s nabídkou od tmobile a dali mi ještě lepší cenu než tmobile. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 1. prosince 2024 1. pro Před hodinou, kautskym napsal: tak už je IPv4 veřejná pevná ( 99 Kč měsíčně) a bridge mode ( 0 Kč měsíčně) a vše nově v dual-stack režimu už funguje přístup do modemu ?Nebo jenom ta jejich aplikace na změnu WIFI? Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 1. prosince 2024 1. pro Už prý lze i nastavit VPN v modemu tak předpokládám že se dá již do modemu dostat, ale také zjistim Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 1. prosince 2024 1. pro Autor Bez příplatku za pevnou je pouze neveřejná IPv4 adresa, nebo aspoň jedna dynamická veřejná? 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno
Odesláno 8. prosince 2024 8. pro Je zde již dual stack pro nové aktivace, u stávajících aktivních služeb bude postupná migrace Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.