Odesláno 7. ledna7. led Tak to jsem zvědavý, zda se i Vodafone nechá zlomit na odpuštění poplatku za modem. Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl
Odesláno 17. ledna17. led Tak jsem asi po 25ti letech odřízl kabel 😂 Přešel jsem na optiku T-Mobile 1000/1000 za 199 + 50 modem Sagemcom 2,5g port, v reálu po drátu 940/940 ping 3ms, po wifi 770/770 ping 5ms a doporučuju to každému, kdo má tu možnost. Internet jede nebe a dudy, ping třetinový, modem je v pohodě, ne jak ty krámy od Vodafonu, možnost hodit do bridge za 0, pevná IPV4 adresa v ceně a přístup T-M oproti Vodafonu, tak jak bych si asi představoval Ovšem musím se podělit o to, jak se Vodafone na rozloučenou vyznamenal 😆 Portace proběhla přes OKU, včera zapojeno, dnes odpojen Vodafone, potud v pořádku. Ráno pípla SMS o změně služeb a koukám, že krom zaparkovaného čísla na Nulový tarif tam není nic. Kabrňáci z Vodafonu jaksi odpojili i kabelovou televizi, což bylo ve smlouvě jasně uvedeno, že se převádí pouze internet! 😆 No nic CA moduly a Compal jdou do koše, ovšem ta úleva... k nezaplacení! 😅 Po KabelPlus (cca 1994), přes UPC se to podařilo po migraci Vodafonu absolutně domrvit, gratulace! Takže Vodafone nikdy více! Mějte se tu a zdrhejte, jinak přeju pevné nervy. Upraveno 17. ledna17. led uživatelem retron - - - - Praha
Odesláno 17. ledna17. led Na jak dlouho je uvedená cena? Na 6 měsíců, 12? Potom co? Jak dlouho jsi u T-M? Už aspoň několik dnů, ideálně však několik týdnů či měsíců, aby se dalo mluvit o nějakých zkušenostech fungování, rychlostech, odezvě, výpadcích apod.? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 17. ledna17. led Autor Já bych jen (opět) upozornil, že toto vlákno je o T-Mobile Cable Internet, tj. o internetu na (koax.) kabelové infrastruktuře Vodafone. Kdyby mi domů vedla optika (v podstatě od kohokoliv), byl bych taky na optice... 😉 Upraveno 17. ledna17. led uživatelem DiDiDi 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno
Odesláno 17. ledna17. led @retrontak se občas stav tady na forum, abys mohl nas|rat ty z nás, kteří optiku v domě nemají a jen tak mít nebudou 🤨 Stěhovat se kvůli netu nebudu. 😉 Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 17. ledna17. led Já potvrzuji, že optika a koax je nebe a dudy. 🙂 Není gigabit jako gigabit. - Super+ - - Praha 7
Odesláno 17. ledna17. led Taky na to čekám, jamile bude možnost přejít na optiku, tak DOCSIS připojení okamžitě ukončím 🙂 Premium - - - -
Odesláno 17. ledna17. led Pokud budete chtít jako @retronkontakt stačí napsat a optiku zařídí 🙂😄 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 17. ledna17. led No, T-M je očividně pro moji adresu špatná cesta. U Pody v poslední době čtu na Facebooku nepříjemné zkušenosti. Sleva je navíc jen první rok a pak prý na nějakou konkurenci, slevu apod. neslyší a platí se ceníkovka. O2 nabízí zajímavé služby a rychlosti, ale ceny už tak příjemné po těch levnějších prvních měsících nejsou. A Cetin? To je výsměch, ne? Tak ještě chvíli budu věrný Vodafonu a čas ukáže. Upraveno 17. ledna17. led uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 17. ledna17. led Tak TM evidentně dokáže poskytnout jen ADSL přes Cetin. Jen je zajímavé, že O2 tam poskytuje i přes někoho jiného,než Cetin. Ad PODA, co je špatného platit ceníkovku? Připadá snad vysoká za 1Gbps? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.