Odesláno sobota v 08:40 3 dny nestačí se podívat u Vodafone .U Vodafone je 250 ,500 .a u t-Mobil je max 100. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno sobota v 09:01 3 dny A upload? Je třeba se koukat na obě rychlosti 😉 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno sobota v 09:05 3 dny 100/20. mě to píše na T-MOBILE to je max co nabízí Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno sobota v 09:19 3 dny No a Vodafone 500/50, má T-Mobile další tarif, který by měl do 50 upload? Nemá. Takže kapacita v uploadu bude na hraně. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno sobota v 13:23 3 dny Marek-26co modernizace sítě Vodafonu v Mostě .Bude někdy blízké budocnosti ? Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno sobota v 22:25 2 dny Já už mám modernizováno 😁 Postupně probíhá v rámci ČR. V Mostě jsme tak na 75% +/- Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.