Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Infrastrukturou je to tiez Vodafone, cize ciastocne tiez ich produkt. Pokial by sme tu preberali mobilne tarify konkurentov, bolo by zcela pochopitelne, ze by sa to tu zmazalo.

(Pardon za upravy, mal som dojem, ze zmizly predosle prispevky, ale asi sa len spatne cachovali. Upravil som vyssie do povodnej podoby.)

Upraveno uživatelem srna

• Premium Profi
  • -
  • -
  • Vodafone Station
  • Praha 6
Odesláno

Rozhovor mezi nejmenovaným členem fora ( nechci ho jmenovat aby neměl z toho problémy a aby ho zastánci T mobile nekamenovali) a jedním z nejvyšších představitelů fora ( taky bez jmenování aby zas on neměl problémy s někým ještě výš...)

Otázka - Proč zmizelo to téma (T mobile) se může někdo vyjádřit?

Opověď - zmizely nějaký témata o tmobilu, což bude nejspíš souviset s tim, že tohle je vodafonní forum a tmobile je přímá konkurence

Otázka - Takže se tu už nebudou objevovat články a diskuze o přímých konkurentech Vodafone?

Opověď - že se tu něco neobjeví, to se zaručit nedá, ale dá se předpokládat, že pokud se něco takovýho objeví, s velkou pravděpodobností se to skreje

Tak snad je z toho jasné, že forum si rozvracet nedáme a že nekalé živly v podobě zmínek o konkureci zde nemají místo !!!

A když to nejde po dobrém tak nastoupí restrikce, zákazy a postihy! Možné je i vyloučení z naší Vodafone rodiny!

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno

Tady není zakázané diskutovat o konkurenčních službách, ale propagovat je, uživatel Srna už ti napsal že kabelový Internet od T-Mobile používá stejnou infrastrukturu od Vodafone, tedy stejné koaxiální kabely, proto se tady o tom diskutuje, ne proto aby se to propagovalo, ale spíš z technického hlediska, i mě to zajímá jak to má T-Mobile vyřešené na síti Vodafone.

A jestli odsud bude někdo vyhozený, tak ty budeš první na řadě za ty tvoje věčný provokace.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Odkdy je moderátor víc než admin? A vyhrožuješ mi vyloučením? Co jsem porušil? Nebo si tu můžeš dělat co chceš?

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno

Moment, vždyť @dad18 je největší bojovník, ochránce a fanda Vodafone na tomto fóru, to mu @tomus teď dost křivdí. Ze začátku byl dad18 možná ne tak příjemný svými výstupy, ale jeho zápal a nadšení pro ochranu tohoto fóra je už si myslím i legendární. Já bych z něj udělal z fleku moderátora. Vládl by nám tvrdě, krutě, ale s láskou k tomuto fóru. Kdo by měl jako první letět, tak bych byl spíše já, já tu dost často láteřím na Vodafone.

• Premium
  • Super
  • Základní, Cinema, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium
  • Praha
Odesláno

Kdepak, tebe bych si tu nechal. ❤️Sice láteříš a hledáš chyby na našem Vodafonu, ale určitě chceš aby ty chyby Vodafone odstranil a tím se i vylepšil, takže i TY máš zájem o kvalitu a zlepšení Vodafone.

Nikoho bych nevyhazoval, ani toho kdo si neuvědomil, že už není na UPC foru, a že když to forum platí Vodafone tak musí za něj i kopat.

Už dvě témata co byly, by se dalo říci že protiVodafoňácký, jsem dokázal zrušit tak až přijde někdo z nejvyšších míst tak uzná, že adorování a dávání prostoru přímé konkurenci tu nemá co dělat.

Co je k nepochopení, že na Vodafone foru se nemá řešit jaké má výhody jeho konkurent?

Jóó až VodafoneAdmin napíše, že konkurence má lepší služby, běžte k němu tak to bude jiná... Sice s slítostí, ale i já k němu přejdu..😀

před 2 hodinami, tomus napsal:

Tady není zakázané diskutovat o konkurenčních službách, ale propagovat je

Když o něčem diskutuji tak tím to zároveň i propaguji, to je snad jasné snad každému, no ne?

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno

Teď nevím, zda je to dobře nebo špatně, ale za mě jít k T-M by byla cesta špatným směrem.

Na mé adrese nabízí jen totok ☹️

image.png

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

A sakra, tak u mě to mám o dost lepší...

Ani bych se nemusel zbavovat starého tetování.

Bez názvu.jpg

Free-iPhone-8-T-Mobile.jpg

Upraveno uživatelem dad18

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno

V mém paneláku je to spíš o Podě (optika 300/300 nebo 1000/1000),

Vodafone (koax až 2000 / 400) a O2 by se taky vcelku chytal (optika až 1000/1000).

T-M však nikoliv (nejvíc 100/20).

Cetin taky nikoliv (píšou až 100 Mb/s).

Myslím, že mohu být rád za toto.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno
  • Autor

Už jsem Vám to vysvětloval já i jiní, ale tak ještě jednou: T-Mobile Cable Internet funguje na infrastruktuře Vodafone, takže tato konkrétní služba TM s Vodafonem úzce souvisí. Lidi, co tady řeší optiku/DSL od TM, se snažím upozorňovat, že jsou mimo téma.

Taky jsme v kategorii "o všem ostatním" (kam patří offtopic), kde najdete mnoho témat, které s VF souvisí ještě mnohem míň než toto.

Upraveno uživatelem DiDiDi

• 1000 Mb/s
  • -
  • Start
  • Vodafone Station / TG3442DE
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 2

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague