McVitas Odesláno 1. listopadu 2023 Autor Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 V 15. 10. 2023 v 7:56, Tube napsal: Neni pro Vas jednodussi, pojmenovat si SSID obou wifi jinak? Treba Vitas a Vitas_5G Pripojenim se na 5G mate jasnou jistotu, ze jste na 5GHz WiFi V 15. 10. 2023 v 8:58, Ivo2003 napsal: Taky doporučuji nastavit samostatné SSID - název sítě. Budete mít jistotu na jakou jste připojeni. Stejně pokud budete mít v mobilu uložené obě sítě, tak v případě že se vzdálíte z dosahu 5 Ghz tak se mobil i tak přepojí na 2.4. Tak nevím pánové, proč odpovídáte když si pořádně nečtete můj dotaz?? Přece jsem psal jestli mám zapnout to split SSID, takže o té možnosti samozřejmě vím. UPDATE: bylo to nějaké vadné protože pár dní na to, se modem totálně dodrbal a přestal fungovat! Zrovna jak na potvoru když jsem byl na celodenním výletě. Restart nepomohl a Vodafone podpora na dálku nemohla nic dělat a doporučili mi udělat factory reset. Super nápad vzhledem k tomu že tam mám nastaveno hromadu port forwardů, ale nakonec to jinak nešlo. Výsledek je, že 5GHz wifi už funguje a mobil i notebook jsou na ni připojeny. To jsou věci... Citovat Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Brno Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/62293-station-modem-jak-se-p%C5%99ipojit-na-5ghz-wifi/page/2/#findComment-466506 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tube Odesláno 1. listopadu 2023 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Protože když chceš mít jistotu, že jsi a budeš jen na 2,4, nebo 5 GHz, tak nepoužít Split SSID, ale oddělené názvy. Tak proto. Ale závada byla evidentně někde úplně jinde. Citovat Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/62293-station-modem-jak-se-p%C5%99ipojit-na-5ghz-wifi/page/2/#findComment-466507 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.