Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Tak jestli je to Mi box, je to jednoduché. HW Mi boxu na to nestačí. Je to už stará plečka (mám ji také resp. 2s myslím).

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Na takovém Google Chromecast 4 HD to nepadá. A to má o chlup méně paměti jak 4K verze. 

Takže to bude chtít to Xiaomi upgradovat za něco novějšího. 

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno
V 30. 12. 2023 v 15:43, Marek-26 napsal:

Tak jestli je to Mi box, je to jednoduché. HW Mi boxu na to nestačí. Je to už stará plečka (mám ji také resp. 2s myslím).

V tom případě nechápu proč to Vodafone prodával na svém webu. To je v tom případě nekalá obchodní praktika Vodafone. 

Odesláno

Jenže Vodafone TV nefungovala ani v době prodeje. A přestal jej prodávat loni.  Všechny ostatní aplikace: Voyo, Apple TV, HBO MAX, iVysilání, Netflix, atd. fungují bez problému. Jen Vodafone TV padá. To je prostě neschopnost Vodafone vytvořit fungující aplikaci a samozřejmě nekalá obchodní praktika Vodafonu. 

Odesláno

Muzu poprosit o info, kde Vodafone vyjadruje podporu buzerantum? Zajima mne to...

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno

Diky, tohle mne minulo.

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno

Když tak Vodafone  vítá a podporuje rozmanitost, proč ani po několika letech Vodafone TV nepodporuje jiné systémy než Windows?

Aktuálně v ČR používá jiný systém než Windows 12% lidí.

Přesto je tato menšina již několik let diskriminována. 

• Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague