Odesláno 30. prosince 2023 1 rok Tak jestli je to Mi box, je to jednoduché. HW Mi boxu na to nestačí. Je to už stará plečka (mám ji také resp. 2s myslím). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 30. prosince 2023 1 rok Na takovém Google Chromecast 4 HD to nepadá. A to má o chlup méně paměti jak 4K verze. Takže to bude chtít to Xiaomi upgradovat za něco novějšího. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 6. ledna 2024 1 rok V 30. 12. 2023 v 15:43, Marek-26 napsal: Tak jestli je to Mi box, je to jednoduché. HW Mi boxu na to nestačí. Je to už stará plečka (mám ji také resp. 2s myslím). V tom případě nechápu proč to Vodafone prodával na svém webu. To je v tom případě nekalá obchodní praktika Vodafone.
Odesláno 6. ledna 2024 1 rok A kdy ho přestal prodávat? Avizoval snad, že tam bude doživotně fungovat Vodafone TV? ... Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 6. ledna 2024 1 rok Jenže Vodafone TV nefungovala ani v době prodeje. A přestal jej prodávat loni. Všechny ostatní aplikace: Voyo, Apple TV, HBO MAX, iVysilání, Netflix, atd. fungují bez problému. Jen Vodafone TV padá. To je prostě neschopnost Vodafone vytvořit fungující aplikaci a samozřejmě nekalá obchodní praktika Vodafonu.
Odesláno 7. ledna 2024 1 rok Muzu poprosit o info, kde Vodafone vyjadruje podporu buzerantum? Zajima mne to... Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 7. ledna 2024 1 rok Pokud je myšlena LGBT+ komunita tak např. zde: https://www.idnes.cz/mobil/mobilni-operatori/prague-pride-podpora-vodafone-generalni-partner-kritika-socialni-site.A230808_115155_mobilni-operatori_LHR Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl
Odesláno 7. ledna 2024 1 rok Diky, tohle mne minulo. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 7. ledna 2024 1 rok před 7 hodinami, homberg napsal: Muzu poprosit o info, kde Vodafone vyjadruje podporu buzerantum? Zajima mne to... Zde: https://www.vodafone.cz/_sys_/FileStorage/download/3/2340/dopis-premierovi.pdf
Odesláno 7. ledna 2024 1 rok Když tak Vodafone vítá a podporuje rozmanitost, proč ani po několika letech Vodafone TV nepodporuje jiné systémy než Windows? Aktuálně v ČR používá jiný systém než Windows 12% lidí. Přesto je tato menšina již několik let diskriminována. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.