Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravím, 

Mám dotaz zda je možné objednat si tarif i když momentálně nemám telefonní číslo?

• Slamb změnil název na Objednávka tarifu
Odesláno

@Martin - VodafoneDobrý den, 

Myslel jsem to tak že momentálně nemám telefoni číslo jelikož jsem ztratil telefon. A potřebuji si objednat nové i s tarifem. Ale bohužel se nedostanu na pobočku. Je tedy nějaká možnost si objednat tarif i bez zadání současného telefonního čísla? Měl by jsem zájem o tarif Premium5G s airpody. A při objednání to po mě chce současné telefonní číslo. Je tedy možnost objednat to i bez zadání čísla? A proběhne vše v pořádku když tam telefonní číslo nezadám? 

Děkuji 

Odesláno

Jestli ještě stojíš o to své původní ztracené telefonní číslo, tak si zajdi na pobočku operátora a oni ti vystaví novou SIM kartu s původním číslem, pokud máš do té SIM karty ještě takovou tu plastovou kartičku, na které jsou uvedeny PIN a PUK kódy a sériové číslo SIM karty, tak by to bylo ideální ji vzít s sebou.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

@tomus zdravím, díky, ale byla to karta od jiného operátora a byla to obyčejná sim z obchodu, takže o to ani nějak nestojím.

Ale mám právě zájem o ten tarif. Ale potřebuji vědět zda proběhne vše v pořádku když při vytváření objednávky nezadám telefonní číslo. 

Odesláno

Pokud je to v podpisu - Prahs - Praha, kde je Vodafone prodejna nebo stánek na každém rohu nebo v kdejakém nákupním centru, než tu sáhodlouze vypisovat, nebylo by rychlejší a jednodušší se někam stavit osobně? 

Upraveno uživatelem Technikus

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

I "obyčejnou" SIM kartu ti ten jiný operátor vymění pokud ti záleží na tom telefonním čísle, potom můžeš s tímto číslem klidně migrovat k Vodafonu, pokud ti na čísle nezáleží, tak se vydej ideálně na tu prodejnu, zda to lze i online bez čísla ti zde snad ještě z centra péče někdo odpoví.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

@Martin - VodafoneDobrý den, mohu tedy poprosit o odpověd? 

Rád by jsem si tarif objednal a nabídka platí už jen do 31. října. Půjde mi tedy tarif objednat když při vytváření objednávky nezadám telefonní číslo? Děkuji za odpověď. Jančík 

Odesláno

První volba na číslo je tady a stačí si vybrat z možností 

Screenshot_20231030_072403_Chrome.thumb.jpg.93721a2d26c292390ddc75848f435043.jpg

A další je tady a to se jeví jako kontaktní pro kurýra či jiné potřeby. 

Screenshot_20231030_072553_Chrome.thumb.jpg.6c7cc820c36b0165bfa8347bd6644ba9.jpg

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

@TechnikusAhoj, diky, jde mi o to že momentálně nemám telefonní číslo, tak se ptám zda bude velký problém když ho tam nezadám, zda se mi vše doručí v pořádku i když mě kurýr nebude moc kontaktovat?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague