Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravím,

má někdo problém se sledováním Vodafone TV? (Android TV, Philips 907) každý večer, cca 19.30-20.30 začne vypadávat obraz. Vždy několikrát za sebou zhasne na milisekundu několikrát za sebou, 2-3x pak třeba dvě tři minuty nic a zase. Celý den se přitom nic neděje...

Díky

• Po roku...
Odesláno

Zdravím mám problém s obrazem u Vodafone TV jiné platformy to nedělají.Zamrza mi obraz v intervalech 5-10s stim že tv mám na kabelu a opravdu nevim co stim.Snad někdo poradí,jinak restart modemu atd...vše už odzkoušeno ostatní platformy jedou v pohodě jedná se o televizi LG 

• Super DSL
  • Super
  • Základní
  • Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha 5
Odesláno

Máš stejný problém jako my na TV Samsung. Začalo to asi včera. Nahlásil jsem technické podpoře, že prej se ozvou.

• Premium
  • Premium
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • Ostrava-Poruba
Odesláno

ono to zlobí i na PC .Pořád se to načítá .Místo zlepšení aplikace v prohlížečí je zhoršení.Jenom doufám ,že to co nejdříve opraví od 5 .11 to nejde pomalu používat,

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno
  • Centrum péče

Pěkný den, omlouvám se za komplikace, aktuálně toto chování (zamrzání nebo špatná kvalita přehrávání) v aplikacích (nikoliv na boxech) řešíme.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
Odesláno

Zatím mi to nepřijde zrovna ideální - během odpoledne jsem byl na Apple TV bez problémů a před hodinou totální mazanice, až jsem to raději vypnul. 

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

Jojo, u mě taky, je to ještě mnohem horší než včera.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav
Odesláno

tak už asi půl hodiny testuju vtv na tv samsung a nevim, jestli je to ten samej problém, ale děje se, že to vysílání úplně vytuhne - jako bych koukal na fotku 🙄 jak na čt24, tak teď na filmboxu... trvá to už několik minut a sem zvědavej, co se bude dít dál 🤐

jinak aplikace normálně reaguje i během toho 🤔

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague