Odesláno 16. dubna 2024 1 rok Centrum péče @xxyzPěkné dopoledne, technickou podporu můžete kontaktovat přímo od zařízení na lince 800 77 00 77 přes volbu v menu 2, kolegové jsou na telefonu každý den od ý do 22 hod., mají nástroje k provedení diagnostiky připojení a mohou tak prověřit potíže. Je mi líto, že zvažujete o zrušení služeb z důvodu technickým potíží 😞 Můžete nás kontaktovat také přes kontaktní formulář https://tam.je/forum, na vaše služby se s vámi podíváme. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 27. dubna 2024 27. dub Paní Veroniko, zrušení služeb nezvažuji, po několika dnešních výpadcích jsem pro něj pevně rozhodnut, i kdyby mě to mělo stát sto tisíc. Doživotní VELMI NEGATIVNÍ zpětná vazba na Vodafone (ten název mi z klávesnice téměř nejde bez sprostých slov) je zaručena. Nenávídím celou společnost a srdečně doufám, že zkrachuje. Fuj.
Odesláno 27. dubna 2024 27. dub Celý ten příběh moc věrohodně nevypadá, skoro jakoby ho psal někdo od zhrzené konkurence... - - - - -
Odesláno 27. dubna 2024 27. dub @xxyzProběhl i nějaký servis? A pokud ano, je ulice a město tajemstvím? Nebyl ani jednou nabídnut modem Arris? Dají se problémy trochu více specifikovat? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 30. dubna 2024 30. dub Je to legrační, pravda. Ale zhrzená konkurence? Čím jí Vodafone "zhrznul"? - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.