Přejít na obsah

Obnova/přesměrování starého čísla

Přejít na řešení Vyřešil Ondra - Vodafone,

Doporučené příspěvky

Návštěvník dendapendapupenda

zdravím, měl jsem u Vodafone kdysi (2021) číslo, které mám doteď zadané u některých služeb a potřeboval bych se dostat k SMS zprávám, které chodí na staré číslo. Je toto nějakým způsobem možné? Ať už předplacením tarifu nebo obnovu účtu. cokoliv. zaplatím miliony, jsem zoufalý.

Jaký byl další vývoj toho čísla?

Pokud ho přestanete používat (výpověď nebo jiný způsob zrušení), může ho operátor po nějaké době aktivovat jinému účastníkovi. Zkuste na to číslo poslat SMS, třeba se majitel ozve.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
  • Centrum péče
  • Řešení

@dendapendapupendaPěkný den, důležité opravdu je, jestli je to číslo aktuálně v provozu. Pokud jste ho zrušil (nebo nedobil kredit a proto bylo zrušeno), tak po několika měsících se může znovu objevit v prodeji. Takže teď můžou být 3 situace:

- Číslo si už někdo pořídil a používá ho.

- Číslo je připravené na předplacené kartě a může ležet v nějakém obchodě nebo u někoho doma.

- Číslo je volné a čeká na prodej.

Pouze u třetí možnosti byste ho mohl získat, protože číslo si u nás můžete vybrat. V takovém případě by stačilo zajít do prodejny nebo zavolat na 800777777 a ověřit, zda je volné a můžeme vám ho aktivovat na nový tarif nebo předplacenku. 

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...