Odesláno 27. listopadu 2023 1 rok Ráno mi přišel obligátní email Milý zákazníku, máme pro vás důležitou zprávu ohledně vašeho modemu ke službě Pevný internet. Technologie se vyvíjejí, a tak je na čase vyměnit váš modem za nový, díky kterému získáte kvalitnější připojení a bezpečný přístup k internetové síti. Doma mám černý Compal, to už se mění i ty, nebo je to nějaká chyba v matrixu? (O ulici vedle máme v práci bílý Compal a ticho po pěšině). Super, Premium - - Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465 Zlín
Odesláno 27. listopadu 2023 1 rok Řešení Compaly nám pomalu končí, při splnění určitých podmínek (tarif, část sítě...) se mění i ty 😉 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 27. listopadu 2023 1 rok Předpokládám, že se vyměňují za Arris. Stoupne i nájemné? Ne že by těch 30 Kč měsíčně bylo zásadní, ptám se jen ze zvědavosti. Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl
Odesláno 27. listopadu 2023 1 rok Předpokládám, že by se cena pronájmu měnit neměla. Upraveno 27. listopadu 2023 1 rok uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 27. listopadu 2023 1 rok Při změnách ze strany Vodafone výše pronájmu zůstává. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 27. listopadu 2023 1 rok Ono to může ještě docela dlouho trvat (výměna). Tchýně dostala SMS o "hrozící" výměně nejméně před dvěma měsíci a pořád má doma Ubee 🙂 Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 27. listopadu 2023 1 rok Zato se asi zmeni IP adresa, coz prinese pro nekoho nemile problemy...no ma si koupit pevnou, ze? Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 27. listopadu 2023 1 rok Ta se ti změní klidně i dnes když necháš X hodin vypnutý router 🙃 Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 27. listopadu 2023 1 rok před 1 hodinou, homberg napsal: Zato se asi zmeni IP adresa, coz prinese pro nekoho nemile problemy Já třeba používám DDNS na svém routeru a změna dynamické IP adresy mě netrápí, protože klient na routeru se dotáže konkrétní webové adresy a z té webové adresy získám údaje o přístupu, které si vezme script na DNS adresu. Zní to komplikovaně i když není, ale jednou se to nastaví podle návodu a člověk o tom ani neví. Používám to konkrétně kvůli OpenVPN přes vlastní doménu, ale lze to bez ní. Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 27. listopadu 2023 1 rok před 4 hodinami, homberg napsal: Zato se asi zmeni IP adresa, coz prinese pro nekoho nemile problemy...no ma si koupit pevnou, ze? Což je u dynamické v celku normální ne? Přesně, potřebuji pevnou, tak si ji pořídím. Horší by bylo, kdyby ta tu možnost nebyla. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.