Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Herní router je jen marketingový pojem pro zcela běžný trochu výkonnější router.

Čekám kdy začnou prodávat herní UTP kabely.

I kdyby ten router měl nějaké speciální vlastnosti pro lepší hraní, tak by to bylo zbytečné, když další síťové prvky a routery v infrastruktuře Vodafone jsou zcela neherní.

Připojit vlastní router za modem můžete, ideálně když bude přidělena veřejná IP adresa, abyste nebyl za dvěma NATy.

GPON záleží podle toho od koho, kvalitní gpon bude patrně o něco lepší než docsis, minimálně v latenci.

• Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava
Odesláno

@Ivo2003S tou latencí bych to úplně negeneralizoval, viz Low Latency DOCSIS® - CableLabs - z velké části půjde o architekturu a kvalitu sítě každého operátora a také vzdálenost - přes celou ČR to může být třeba 2ms. 

• -
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Praha
Odesláno

Tak třeba já mám u Docsis Vodafone ping na seznam okolo 20 ms, to jsem měl před 20 lety na rádiu.

U gpon stabilně 9 ms.

• Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Kdo si právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague