Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den,

nenašel jsem na stránkách Vodafone jinou možnost komunikace s písemným záznamem, tak zkouším zde. Na jaře jsem vybíral nového poskytovatele telefonních služeb a jedním z nejzdůrazňovanějších argumentů vašeho obchodního zástupce byl bonus na nákup zařízení 7200 Kč. Nyní jsem si vybral z vašeho e-shopu produkt Apple AirPods Pro (2. generace) s MagSafe, ale nepodařilo se mi jej objednat ve vaší samoobsluze. Když se mi po několika pokusech podařilo spojit s vaším operátorem bylo mi sděleno, že na tato sluchátka a asi ještě další produkty bonus neplatí. Prosím o zdůvodnění a upřesnění na jaké produkty tedy mohu bonus využít. Je to jen reklamní trik vašich obchodních zástupců? Prosím o písemnou odpověď k uchování pro příští jednání o prodloužení smlouvy ...

Děkuji Martin Štefan

Odesláno

když v eshopu uvidíte u daného produktu slevu na ty je možné je využít, slevu nelze využít co vím na příslušenství

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno
  • Centrum péče

Dobrý den, @Martin, poskytnutou slevu za pořízené služby můžete využít na chytré telefony, tablety, notebooky, televizor, herní konzole nebo chytré hodinky se SIM/eSIM 🙂 Martin 

• -
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • -
  • Chrudim

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague