Odesláno 18. prosince 2023 1 rok Dobrý den, už jsem se na to loni ptal. Stále mne zajímá, proč nelze řadit kanály ve vaší aplikaci pro Google (dříve Android) TV? Slibovali jste, že se to doladí. Stále nic... Taková aplikace je prakticky nepoužitelná... 250 Mb/s 1 GB Komfort mobil Zlín
Odesláno 18. prosince 2023 1 rok Citovat Dobrý den, už jsem se na to loni ptal. Slibovali jste, že se to doladí. Stále nic... A s největší pravděpodobností se budeš ptát i napřesrok a taky ten další, další a další... 😕 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 18. prosince 2023 1 rok Centrum péče @dcartPěkný den, aplikace pro TV s Androidem není identická jako mobilní aplikace, proto nemá stejné funkce. Vašemu zájmu o řazení kanálů rozumím, nedokážu vám ale slíbit konkrétní termín. Je to ale funkce, které máme na seznamu zvažovaných vylepšení. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 19. prosince 2023 1 rok Oni o tom ví , nemusíte jim to každých půl roku připomínat..... 😒 - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno 19. prosince 2023 1 rok Mohli by zapracovat i na řazení v samotné Android aplikaci pro mobil/tablet. Ať není nutné na každém přístroji řadit zvlášť. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 20. prosince 2023 1 rok Brečet tady nemá za mák smyslu. Ondra odpoví že neví a Vodafonu je zákazník u p*dele. Dává to najevo každej den. V 21 století, kdy má aplikaci do chytrý televize a nejen na googletv každej lokální nýmand je to neskutečná ostuda. A protože se požád nic neděje, je jasný, že je jim to úplně fuk. Internet 300 - Komfort Wifi modem, telefon Praha 7
Odesláno 26. ledna 2024 1 rok Autor V 18. 12. 2023 v 14:56, Ondra - Vodafone napsal: @dcartPěkný den, aplikace pro TV s Androidem není identická jako mobilní aplikace, proto nemá stejné funkce. Vašemu zájmu o řazení kanálů rozumím, nedokážu vám ale slíbit konkrétní termín. Je to ale funkce, které máme na seznamu zvažovaných vylepšení. Chápu, že je to jiná aplikace než na mobil. Ale brát řazení kanálů jsko vylepšení mi příjde komické. Jak můžete pustit do světa něco s tak závažným nedostatkem. Na to, kdy bude aplikace dostupná pro MacOS se snad ani nebudu ptát, tam to mýte v plánu už třetím rokem... 250 Mb/s 1 GB Komfort mobil Zlín
Odesláno 26. ledna 2024 1 rok Ono řazení kanálů bylo standardem prakticky u všech přístrojů už v osmdesátých letech minulého století. A to, že to to dnes Vodafone prezentuje jako nějaké vylepšení, není ani tak komické, jako spíš tragické.... 👎 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 26. ledna 2024 1 rok to je totiž zase lobbying broadcasterů, za top pozice se totiž platí, resp. je to součást vyjednávání podmínek ale pro diváka je to neskutečný vopruz, to je snad první co člověk udělá, když si naladí TV, srovná kanály podle svých preferencí - - - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.