Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Screenshot_20231221_175351_Chrome.thumb.jpg.1c9d216daa537f96b648624419c00362.jpg

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Litomyšl
Odesláno

A kde to měříš ?

To že máš k dispozici neomezenou rychlost ještě automaticky neznamená že to pojede v desítkách nebo stovkách megabit.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
  • Autor

V Litomyšli,  ve městě by to snad mohlo být lepší.  Katastrofa.  V noci v České Třebové často E. Když se ptám ostatních co mají O2 a T-Mobile tak vše v pořádku.  Co se týče mobilu tak se zřejmě s Vodafone rozloučíme.

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Litomyšl
Odesláno
  • Centrum péče

Dobrý den, @Ladik, prověřil jsem pokrytí v České Třebové a vidím, že by tam mělo být všechno v pořádku. Tady záleží na dalších faktorech... Rádi to prověříme detailněji. Napište nám prosím konkrétní příklady měření (datum a čas) přes https://tam.je/forum/.  Do textu nám napište konkrétní adresu, kde jste měření prováděl. 

• -
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • -
  • Chrudim
Odesláno

V mobilní síti žádná garantovaná rychlost snad ani není, případně Tmobile garantuje 32 kbps. 

• Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava
Odesláno
A O2 pak 16/16 kbps.
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno
  • Autor

Aha, takže je to vlastně v pořádku,  to je dobře,  že to vím.  Usnadnilo mě to rozhodnutí. 

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Litomyšl
Odesláno

Možná jen je aktuální využití sítě vysoké.

• Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava
Odesláno
  • Autor

To už je několik měsíců v České Třebové přes moji noční.  Vlastně každou noční.  Velice často je tam internet E. A často se po několika vteřinách střídá E s 5G. Když výpadky sečtu je to v řádu hodin, každou noční.  A tady v Litomyšli.  Ve středu města klidně 300 a půl kilometru,  kde bydlím už třeba jenom 5. Připadá mě,  že to není náhoda,  že přestože je celkově Vodafone nejlevnější,  má nejméně zákazníků. Například jsem si předplatit na měsíc jejich TV.  Na TV,  mobilu i webu funguje skvěle.  

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Litomyšl

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague