Odesláno 26. prosince 2023 1 rok Výborný nápad, díky. Přes portál se to částečně podařilo. VF hlásí že je to OK. Telefon hlásí že je to OK ale AW ani ťuk.
Odesláno 26. prosince 2023 1 rok @novakhonzato jsem rád, dejte vědět až to naběhne úplně 🙂 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 26. prosince 2023 1 rok tak zkusit ještě tu simku dítěte do mobilu 🙂 ještě vím, že mi pomohlo vypnout a zapnout o zadáná přes iED telefon a hodinky jsem si ten postup přes eID napsal, po žádosti o e sim přes eID až přišla SMS, že je e sim připravena, jsem se znovu přihlásil do onenumber portálu a začala se stahovat do hodinek a byli funkční Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 28. prosince 2023 1 rok Centrum péče Hezké odpoledne, Apple Watch v naší síti fungují pouze přes službu OneNumber. Nahrání běžného telefonního čísla, byť by šlo o eSIM, není podporováno. Píšeme to také na našem webu: https://www.vodafone.cz/pece/tarify-sluzby/vodafone-onenumber/onenumber-potize/ Citovat Do Apple Watch jsem si nahrál eSIM s běžným telefonním číslem, ale nefunguje mi, proč? Apple Watch se k LTE síti připojí pouze se službou OneNumber, kdy máte stejné telefonní číslo v hodinkách i ve svém iPhonu. Pokud do hodinek nahrajete eSIM s běžným samostatným telefonním číslem, nebudete mít signál a služby nebudou funkční. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 19. října 2024 19. říj Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat, jestli se Vám podařilo hodinky s vlastni (pro ditě) esim kartou rozchodit? - - - - Česká republika
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.