Odesláno 6. ledna 2024 1 rok Autor Včera mě na základě mého nahlášení kontaktoval support, mají také podezření na nějaké blokování určitého rozsahu, ale neměl jsem čas to s nimi zkoušet podrobněji, jsme domluveni na pondělí. Před chvilkou jsem to na základě vašich odpovědí zkusil a ono to jelo - myslel jsem že je to vyřešeno, teď po pár minutách web zase nejede. Chová se to dost podivně a vypadá to, že je spíš problém na straně hostingu těch stránek. Upraveno 6. ledna 2024 1 rok uživatelem Snah Super - Základní Compal CH7465, CA modul Zlín
Odesláno 9. ledna 2024 1 rok Vodafone (exUPC) - na statické veřejné IP - nefunguje. - Super - - Plzeň
Odesláno 9. ledna 2024 1 rok Mám 78.45.x.x a funguje. 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 11. ledna 2024 1 rok Autor Support potvrdil, že zřejmě buď hoster nebo někde po cestě blokují určité rozsahy, možnosti řešení jsou ale dost omezené. Protože stránku využívám jen občas, umím si s tím poradit (VPN nebo jinak). Zkusil jsem napsat i na faststone, ale zatím bez odpovědi. Díky všem co napsali funkčnost a IP segment. Super - Základní Compal CH7465, CA modul Zlín
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.