Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Dobrý den mám dotaz. Celá rodina máme, při prodloužení smlouvy víše zmíněné telefony. Na pracovišti co dělám mám často internet e. Beru to tak , že tam má Vodafone špatný signál a uvažuji, že se všemi tel.  čísly odejdu ke konkurenci. Ale teď večer se mě doma stalo, že jsem měl internet e a opravdu internet nefungoval. Ale překvapilo mě, že děti měli normálně 5g a vše funkční. Nemůže být problém v telefonu. Ptám se proto, že bych nerad přešel ke konkurenci, abych následně zjistil, že problém je v telefonu. Zdá se mě, že mám s tímto telefonem více problémů při sledování Vodafone TV. Časté zastavování obrazu, ale zvuk jede normálně. U  T-Mobile TV v mobilu co mám na měsíc předplacenou mě to nedělá. Teď se přiznám, že jsem zmatený v čem je problém. Nejhorší je, že u Vodafone není na koho se obrátit. Na okrese jedna prodejna s jedním člověkem, sice skvělým, aspoň ve Svitavách. Dříve Litomyšl měla prodejnu, dva lidi. Už není. Kdybych byl u T-Mobile nebo O2 tak se při problému seberu z domu a za sedm minut jsem v prodejně, kde je vždy několik lidí. Rád bych zjistil zda třeba nemám jenom nějaký trošku vadný telefon, co je citlivější na signál. Je něco takového možné? Nejsem technický typ. Děkuji 

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Litomyšl
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/62474-pot%C3%AD%C5%BEe-s-internetem-na-samsung-galaxy-54-5g/
Sdílet na ostatní stránky

• Slamb změnil název na Potíže s internetem na Samsung Galaxy 54 5G

Co zkusit v daném místě jinou SIM/jiného operátora /jiný telefon či tablet. 

Jinak bych se podíval, zda na tom konkrétním problémovém telefonu je v Nastavení - Připojení - Mobilní sítě - řádek režim sítě nastavené 5G/LTE/3G/2G. 

Jinak zkusit i telefon eventuálně vydělat z pouzdra. 

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha
Sice nevím, proč někdo doma nepoužívá v mobilu WiFi od pevného připojení k netu (který tam snad je), ale nejsnadnější je vzít tu svoji SIM a vyzkoušet v telefonu dětí, resp. SIM od dětí vyzkoušet v A54.
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Centrum péče

@LadikPěkné dopoledne, určitě vám doporučím provést nejdříve restart telefonu a SIMku vyzkoušet v jiném telefonu. Pokud budou potíže přetrvávat, kontaktujte nás prosím na lince *77, operátoři od vás zjistí další podrobnosti a nechají prověřit technickým oddělením. Osobní kontakt v tomto případě potřebný není.

• 1000 Mb/s
  • ∞ GB
  • -
  • VF Station
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...