Odesláno 11. ledna 2024 1 rok před 43 minutami, Marek-26 napsal: Pomůže změnit DNS server. Už to tu bylo psáno výše. Proč by někdo měl měnit DNS server ? to je snad starost vodafunu ne ? opravit neco co poseru a omezím tím tisíce lidí na celej den zatím
Odesláno 11. ledna 2024 1 rok Nastavení routeru mi nenabízí změnu DNS. Chyba už je od rána, to je takový problém vyřadit z přesměrování nebo blokování Discord adresy jeden záznam pro tech tým? To vážně trvá Vodafonu vyhodit jeden záznam pryč z nějakých blokovaných stránek? Navíc, když si stěžuje tisíce uživatelů, kteří discord v česku používají... Pomohla změna DNS na 1.1.1.1. přímo ve Windowsu. Protože nastavení modemu od Vodafonu nepodporuje změnu DNS 🙃. Asi zvážím přechod ke konkurenci.
Odesláno 11. ledna 2024 1 rok To nikdo nerozporuje. Jen jsem zopakoval, jak si mezitím zajistit funkční discord. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 11. ledna 2024 1 rok Dobrý večer. Můžu se zeptat kdy dojde k odstranění problému. Discord stále nefunkční.
Odesláno 11. ledna 2024 1 rok Ano taky mám problém Nefunguje to v Prohlížečích a to různě jak v Opeře tak v Chrome ( V opeře se to alespoň načte a chová se jak aplikace, chvilku jede, pak nenačítá či nejede a Chrome tam to už vůbec nenačte ani web) Nefunguje samotný program, alespoň zázrak byl se přihlásit, ale odezva nulová Ale funguje aplikace v mobilu na síti Vodafone 🤨 Tak snad to dáte dohromady 😶🌫️ Už to funguje , díky 🫢
Odesláno 12. ledna 2024 1 rok Centrum péče Dobré ráno, v noci jsme provedli úpravy na DNS, tak už by to mělo být v pořádku. V případě potřeby ještě restartujte modem (stačí ho na chvíli odpojit od elektřiny a pak znovu zapojit a počkat, až naběhne). Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 13. ledna 2024 1 rok už to funguje ale prijde me že je to nejake pomale nenačte žadne obrázky,resetoval jsem router a ani to nepomohlo
Odesláno 14. ledna 2024 1 rok Vodafone za to nemůže. Byl to celosvětový incident společnosti Discordhttps://discordstatus.com/incidents/fk1j1k37l9mt Super 500 Mb/s - Komplet 1x CH7465LG-LC, 2x CA modul -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.