Odesláno 14. ledna 2024 1 rok Dobrý den Sice moc nevyznám ve zvuku ale přidám jen svůj poznatek. Včera jsem si objednal technika protože to co leze za zvuk z prémiového TV setopboxu je příšerné Nova asi nejhorší . Zvuk jakoby se sikavkama a šumem nedokážu přesně popsat a když jsi pustím konkurenci tu samou stanici krásně čistý zvuk snad to výměnou TV setopboxu vyřeší jinak odcházím pac to se nedá poslouchat a zhoršilo se to až teď a nebo je to tím ze jsem jen slyšel rozdíl u konkurence na stejné sestavě . Používám sound bar sony ht-zf9 z televize bych to asi normálně neslyšel . Nemáte taky někdo zkušenost a nebo neslyšeli jste zvuk od konkurence na stejné sestavě ? hezky den
Odesláno 14. ledna 2024 1 rok A jaký druh vysílání máš na mysli, klasické lineární vysílání přes DVB-C, nebo zpětné zhlédnutí přes internet ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 14. ledna 2024 1 rok Klasické . žádné zpětné a konkurenci jsem pouštěl přes aplikaci v televizi a zvuk přes Hdmi do soundbaru. Upraveno 14. ledna 2024 1 rok uživatelem Swin
Odesláno 14. ledna 2024 1 rok Tak v tom případě si myslím že nebude problém ve zdroji zvuku, protože ten Vodafone nijak neupravuje a posílá ho k uživatelům tak jak ho dostane z distribuce, to bych zkusil hledat příčinu někde v nastavení set-top boxu, televizoru, nebo soundbaru. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 14. ledna 2024 1 rok Zkusí mě vyměnit set-top box a ještě zkusím aplikaci vodafone v TV jak to bude hrát .
Odesláno 14. ledna 2024 1 rok Set top box zpracovává zvuk digitálně, kde by nemělo dojít k degradaci, takže výměna pravděpodobně nepomůže. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.