Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den

Sice moc nevyznám ve zvuku ale přidám jen svůj poznatek. Včera jsem si objednal technika protože to co leze za zvuk z prémiového TV setopboxu je příšerné Nova asi nejhorší . Zvuk jakoby se sikavkama a šumem nedokážu přesně popsat a když jsi pustím konkurenci tu samou stanici krásně čistý zvuk snad to výměnou TV setopboxu vyřeší jinak odcházím pac to se nedá poslouchat a zhoršilo se to až teď a nebo je to tím ze jsem jen slyšel rozdíl u konkurence na stejné sestavě . Používám sound bar sony ht-zf9 z televize bych to asi normálně neslyšel . Nemáte taky někdo zkušenost a nebo neslyšeli jste zvuk od konkurence na stejné sestavě ?
hezky den 

Odesláno

A jaký druh vysílání máš na mysli, klasické lineární vysílání přes DVB-C, nebo zpětné zhlédnutí přes internet ?

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Klasické . žádné zpětné a konkurenci jsem pouštěl přes aplikaci v televizi a zvuk přes Hdmi do soundbaru.

Upraveno uživatelem Swin

Odesláno

Tak v tom případě si myslím že nebude problém ve zdroji zvuku, protože ten Vodafone nijak neupravuje a posílá ho k uživatelům tak jak ho dostane z distribuce, to bych zkusil hledat příčinu někde v nastavení set-top boxu, televizoru, nebo soundbaru.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Zkusí mě vyměnit set-top box a ještě zkusím aplikaci vodafone v TV jak to bude hrát . 

Odesláno

Set top box zpracovává zvuk digitálně, kde by nemělo dojít k degradaci, takže výměna pravděpodobně nepomůže. 

• Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava
Odesláno

Uvidím a dám vědět zda pomohla výměna . Zatím dekuji 

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague