Návštěvník Odesláno 27. května 2006 Sdílet Odesláno 27. května 2006 pravidelně mám problém s tím, že explorer mi napoprvé neotevře stránku, musím přes F5, až někdy napotřetí se chytne a stránka sa načte, každopádně tam někdy chybí obrázek a podobně, link na další stránku někdy taky nezafunguje. KDYSI TO ALE FUNGOVALO, Až TEĎ V POSLEDNíM čASE NE. už jsem z toho zoufalý, na hotlajne je prý všecho ok, modem vidíme, běží několik dní, nemáme hlášen výpadek, ale MNě TO SAKRU NECHCE OTEVÍRAT STRÁNKY, NAPOPRVé SE TAKY NESPOJíM S POPEM, SMTP, je to opruz. čÍM TO PROBOHA JE, JAK TO ODSTRANÍM, MÁ S TíM NĚDO TAKY PROBLéM ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dmnc Odesláno 27. května 2006 Sdílet Odesláno 27. května 2006 Zkontroluj, zda máš v síťovém připojení nastaveno, aby IP adresa byla zjištována z DHCP serveru a už to tak ponechej, Karneval přechází na tuto metodu přidělování! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. května 2006 Sdílet Odesláno 27. května 2006 ano, to mám, tím to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. května 2006 Sdílet Odesláno 27. května 2006 Je stejny problem i s jinymi prohlizeci (Opera, FF)? Osobne bych to videl na softwarovy problem IE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. května 2006 Sdílet Odesláno 28. května 2006 ano, se všemi, byl tady výpadek, pak to spravili, od té doby nejede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.