Odesláno 22. ledna 2024 1 rok před 1 hodinou, Ivo2003 napsal: "Byla to dlouhá cesta, ale právě teď se nacházíme v bodě, kdy už nám zbývá pár posledních krůčků k tomu, aby byla služba dokonalá." 🤣Tak k dokonalosti jim chybí ještě dost kroků - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 22. ledna 2024 1 rok @retronNa webu Vodafone jsem našel zatím jen označení "TV 3 box". Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 22. ledna 2024 1 rok před 2 hodinami, kautskym napsal: pěkný že má android ale nepůjde na něm nikdy netflix, tedy nepoužítelné 😄 Proč nepoužitelné? Každý nemá rád americký nebo korejský voloviny pro nevyzrálý děti. Já měl Netflix dva měsíce a stačilo a věřím, že je nás víc. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 22. ledna 2024 1 rok Každopádně do pronájmu si ho objedná jen superhlupák. Jen rok pronájmu je 1440,- - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno 22. ledna 2024 1 rok Nebo neznalý člověk. Lidé, kteří tomu nerozumí nutně nemusí být hlupáci. Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl
Odesláno 22. ledna 2024 1 rok Centrum péče @retronTak, jak to je v názvu tématu 🙂 Je to Vodafone TV 3 box. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 22. ledna 2024 1 rok A k nemu novy modem? https://connect.zive.cz/clanky/vodafone-ma-novy-modem-pro-kabelovy-internet-zdrazil-ale-uz-nabizi-wi-fi-6/sc-320-a-226262/default.aspx Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 22. ledna 2024 1 rok Nechápu ten nadpis. Nezdražil, stále je za 100Kč. Naopak ten s WiFi5 zlevnil a dává se nově i k nižším tarifům automaticky (právě s tou cenou, co stál Compal). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 22. ledna 2024 1 rok @Marek-26když mám u gigabitu starý station za 100 kč zlevní ho Vodafone automaticky? Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 22. ledna 2024 1 rok Mě by zajímalo,jestli bude možné příjmat vodafone tv přes anténu i u staršího vodafone boxu a pokud ano,tak kdy? @Ondra - Vodafone Kabel 100 Mb/s Data limit Klasik Tv box Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.