Přejít na obsah
Zprávu přidal Ondra - Vodafone ,

Doporučené příspěvky

V 16. 4. 2024 v 22:19, Marek-26 napsal:

@MausNepodsouvám, píši fakta, psali jsme tu o DVB-C. Technik je tedy potřeba. Na adresu, kde je DVB-C by neměla přijít OTT služba. Naopak Vy tu píšete zavádějící informaci, v případě samoinstalace je doručení zařízení zdarma. A to, že Vodafone toho technika platí je irelevantní. 

A to je nějaká novinka? DVB-C Premium box mi před časem normálně poslali kurýrem.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha 6
  • Speedtest

Zdravím,měl jsem tři premium boxy a každý se v noci odpojil od sítě a ráno se už automaticky nepřipojil.Vyměnil jsem to za TV3.. Krabička je tak o půl cm menší,trafo má jinou koncovku a vzhled obrazovky je víc podobný  aplikaci v telefonu nebo tabletu než tomu jak vypadal premium box... Srovnat kanály jde,ale nenašel jsem jak schovat nepředplacené kanály a rádia.. Byl jsem zvyklý projet programy od zhora dolu a zkončit zas na jedničce.

Jak skrýt nepředplacené kanály?

• Super
  • Basic
  • Sport
  • Vodafone TV Premium
  • Teplice
  • Speedtest
  • Centrum péče

@dad18Pěkný den, Vodafone TV3 box funkci pro skrytí některých stanic nemá. Pokud TV přijímáte přes internet, využijte pro poslech rádií některou z volně dostupných aplikací, které si do TV3 boxu můžete stáhnout přes Obchod Play.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

Po půl roce od vydání TV3 jste přidali srovnání kanálů podle sebe.. No paráda.. Ale skrýt kanály nejde.. Při přetáčení nejde zastavit tlačítkem play ale nelogicky musím kliknout dolu a zmáčknout OK.Dostat se k mojim nahrávkám - musím zmáčnout tři tlačítka,na starém boxu stačilo jen jedno.Všechny ty dobré funkce co byly na prémiovém boxu jste zrušily a a nové funkce jsou nepraktické a nelogické.Ten kdo to naprogramoval by měl dostat ten setobox domu aby zjistil co je to za zmetek.

A perlička na závěr,měl jsem doma 4 techniky a ani jeden z nich neměl setobox nebo ca kartu od vodafonu...

• Super
  • Basic
  • Sport
  • Vodafone TV Premium
  • Teplice
  • Speedtest
  • Centrum péče

@technikAha, tak jsem odepsal "něco navíc" 🙂 Já to četl tak, že nenašel schování a rádia, ale špatně jsem to vyhodnotil...

@dad18Pokud vám prémiový box vyhovuje víc, na požádání ho je stále možné získat. TV 3 box má v sobě Android, proto se ovládání a funkce mírně liší.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

A kolik těch prémiových boxů mám ještě vyskoušet abych dostal kus který bude fungovat? Měl jsem doma už tři kusy a všechny byly poruchové.. Dokonce ten třetí naistaloval technik a po půl hodině hraní sám technik uznal že ten box je vadný a že si mám zavolat o další výměnu.Ten vadný mi tu nechal a šel pryč.

25 let u Vodafonu,internet,kabelovka,telefon vše bez chybičky,až mi bylo stydno jak si zde lidi stěžují že jim něco nejde.Mě to šlape na jedničku a pak přišla výměna setoboxu a moje nadšení s firmy klesá a klesá a klesá...

• Super
  • Basic
  • Sport
  • Vodafone TV Premium
  • Teplice
  • Speedtest
  • Centrum péče

@dad18To mě mrzí, já osobně používám už dlouho právě ten prémiový a nemám s ním žádný problém. Je zvláštní, že se vám to stalo opakovaně po sobě, vypadá to na opravdu velkou "náhodu" 😕 

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

Taky mně přijde divné že by tři boxy po sobě vykazovaly tu stejnou chybu, když nikdo jiný si na takový závadu nestěžuje, spíš bych to viděl na nějaký problém s domácí sítí.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

Od toho tam byl technik na instalaci.. Proměřoval,zapojoval,volal centrálu a řekl že je to zase špatný kus.. A při volání na vodafone jim tam vyprávím stejný příběh se stejnou závadou a jejich řešení je -  pošleme další nový setobox..

• Super
  • Basic
  • Sport
  • Vodafone TV Premium
  • Teplice
  • Speedtest

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...