Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den. Včera jsem absolvoval telefonát na VF linku s tím, zda je možné si pronajmout CA modul. Paní mi ale k mému překvapení sdělila, že moduly již VF nenabízí a už lze pouze objednat iptv, tedy buď přes Smart TV nebo set top box. Je to tedy začátek konce klasické kabelovky??

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno

Vyřešil Martin - Vodafone

Přejít na řešení
Odesláno

Není to pravda, a je to alarmující neinformovanost zaměstnance .

Prosím, zašlete jednomu z Vodafone zaměstnanců zde na fóru podrobnosti, aby byla nahlášena závada u zaměstnance.

• Basic 250 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal CH7465VF, 1x CAM
  • Brno
Odesláno
  • Centrum péče
  • Řešení

Dobrý den, @marek-81, mrzí mě, pokud došlo k nějakému nedorozumění. Pokud jsou na vaší adrese dostupné kabelové služby a požádáte nás o poskytnutí CA modulu, rádi vám ho pronajmeme. Kabelou verzi Vodafone TV nabízíme, určitě to není tak, že bychom novým zákazníkům nabízeli jen IPTV... Rádi to celé prověříme detailněji, napište nám podrobnosti o tom hovoru (z jakého čísla jste volal a čas, kdy to bylo) přes https://tam.je/forum/. Pokud u nás ještě žádné služby nevyužíváte, tak využijte e-mailovou adresu socialmediacz@vodafone.com. Ten hovor prověříme a pro vás zajistíme spojení s kolegy, se kterými se pak dořešíte všechno potřebné 🙂 

• -
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • -
  • Chrudim
Odesláno
  • Autor

Děkuju všem za reakce. Napsal jsem do formuláře. Nicméně nerad bych, aby zaměstnankyně byla sankcionována. Stačí upozornění.

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno
Odesláno

Postih by měl mít spíš manažer, který takové nevyškolené jelito (jelita) na lince nechá operovat.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Odesláno

@marek-81a máš aktuálně od Vodafone nějakou televizi ?

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
  • Autor

@tomusnemám, jen net+tel. Ale už je modul objednaný. 

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno
Odesláno

nekdy volaji a nabizeji sluzby i "externi firmy" ve jmenu VF, TM, O2...je to stejne jako s pojistovacimi agenty vydavajicimi se za seriozni pojistovny

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno
  • Autor

Tak už mám kabelovou televizi a jsem velmi spokojený. Kvalita HD je výborná, signál stabilní. Mohu jen doporučit. Opravdu lepší než TV přes internet. Alespoň pro mě.

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno
Odesláno

Chybu jsi určitě neudělal, zlatá kabelovka. 😀

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Liberec

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague