Odesláno 10. února 2024 1 rok program na první dny vysílání https://www.parabola.cz/clanky/7656/ns5-a-ns6-nabidnou-i-konferencni-prenosy-bundesligy-zapasy-ligue-1-formule-1-motogp/ před 9 hodinami, Zirafa napsal: Dobrý den ráda bych se zeptala přímo na sportovní stanice Nova sport 5 a 6 , zda je budete mít v nabídce , nebo mám přejít k jinému operátoru. Vím, že stále jednáte, ale pro mě a manžela je to dost důležitý kanál. Věřím v dohodu a co nejdříve informovat všechny lidičky co o to stojí. Sportu zdar !!!!!! to já zase mám zájem o program TRAVELXP HD nebo UHD .A mám smulu . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 10. února 2024 1 rok Také bych rád věděl, jak to vypadá s Nova Sport 5 a 6 a zda má jetě vůbec smysl čekat, nebo už přejít jinam. Platit si dalšího poskytovatele rozhodně nebudu, Vodafone je sice fajn kvůli lepší kvalitě na DVB-C, ale to je výhoda celkem k ničemu bez obsahu, který chci sledovat. Premium - - - -
Odesláno 12. února 2024 1 rok Centrum péče Dobrý den, pořád platí, že o programy Nova Sport 5 a 6 máme zájem a chtěli bychom je zákazníkům nabídnout, takže o tom jednáme. Víc informací pro vás v tuto chvíli ale ještě nemám... - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Odesláno 13. února 2024 1 rok V 4. 2. 2024 v 9:54, Martin - Vodafone napsal: Hezký den, o zařazení kanálů Nova Sport 5 a 6 jednáme, ale zatím ještě nemám podrobnosti. Tak snad to klapne 🙂 Dobrý den máme už nějaké informace i kanálu Nova Sport 5-6 . Sezóna F1 se blíží . Opravdu přecházet nechci . Děkuji za odpověď . Myslím že mnoho fanoušků by ocenilo informace jak to vypadá .
Odesláno 13. února 2024 1 rok Na to že jednání započalo po oznámení že bude nova sport 5 a 6 se moc rychle nejedná.Vysílání začíná 29 což je 16 dní do začátku a stále stejná písnička o zařazení kanálů jednáme.Stačilo by alespoň říct ano již dolaďujeme detaily nebo něco podobného.Takhle vám spousta lidí uteče ke konkurenci včetně mě a to jsem u vás 15.let.Takže r.i.p. Basic Basic Family Vodafone TV Standard, CA modul Jablonec nad Nisou 2
Odesláno 13. února 2024 1 rok Myslim ze minimalne na zacatek vysilani k 29.2.to O2 a Skylink nikomu jinemu neprenechaji . Budou hrat na to aby lidi presli k nim. Takze minimalne na prvni mesic si k Vodafonu vezmu Skylink a pote uvidime...
Odesláno 13. února 2024 1 rok ve čtvrtek má tiskovku Nova ,tak uvidíme . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 15. února 2024 1 rok Tak tiskovka o vysílání u jiných operátorů nic . Upraveno 15. února 2024 1 rok uživatelem Maty 1111 Basic Basic Family Vodafone TV Standard, CA modul Jablonec nad Nisou 2
Odesláno 15. února 2024 1 rok pokud se to nestihne, tak zatím budu řešit F1 přes F1 TV Pro, stejně jsem to chtěl vyzkoušet Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.