Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Vidíte, a mě přijde, že zrovna Kaufland a Lidl jsou velmi dobrou ukázkou této vnitroholdingové rivality, protože ty si opravdu nic nedarují a umí jít proti sobě hodně drsně. Nevím, kde vy čerpáte své vtipy o ÚOHS, ale já už viděl tolik konkurenčních bitev mezi těmito dvěma řetězci, že pomalu i zapomínám, že mají stejného vlastníka.

Agrofert, to je jiné kafe. To je fakt. Tam vám, snad poprvé v této diskusi, musím dát za pravdu. To je fakt loutkový holding AB, kde se individaulismus trestá. Ale to neznamená, že to stejně funguje ve všech velkých holdinzích.

• Super
  • -
  • Základní, Family, Sport
  • Compal CH7465, Vodafone TV Standard, CA modul
  • Hodonín
Odesláno

Jen bych podotknul že VF (bez CAM) i ostatní IPTV operátoři přesně vědí kolik zákazníků sledovalo loni závody F1, Moto GP a podle toho se mohou zařídit

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno
Přesně tak. Svým způsobem se to ale ví i u klientů s CAM podle využívané nabídky, a to jak v kabelovce VF, tak u SAT operátorů.
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Největší problém je, že si neřeknou majitelé kanálů jen o cenu za diváka, který to sleduje, ale chtějí mít peníze ze všech uživatelů diváka. Což v případě Vodafone i pár korun měsíčně za diváka udělá hezkou sumičku. Také mají požadavky na umístění do nabídky, do určité pozice a spoustu dalšího. 

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno
Před hodinou, Pavel m napsal:

U Vodafonu ani nebudou. Vodafone je nejhorší operátor. PL konečně mohla být i jinde, než u Skylinku a dodnes nebyli schopní zařídit zařazení C+S, BBC Earth skončila exkluzivita a taky nejednají o jeho zařazení. NS 5 a 6 je to samé, jednáme jednáme, přitom je jasné, že to nezařadí. A řeči typu, museli bysme zdražit a lidi by to nechtěli platit je blbost. Já si kromě plné nabídky kabelovky platím sportovní balíček u O2. Je smutný v dnešní době, že si člověk musí platit 2 a více providerů, aby viděl ze sportu všechno. 

• Basic 250 Mb/s
  • -
  • -
  • CA modul
  • Praha
Odesláno

Zatím jednoduché řešení, pořídil jsem si slovenské Voyo za 159 korun měsíčně. uvidíme jak dlouho to tam vydrží.

• Premium
  • Super+
  • Sport
  • Vodafone TV Premium
  • Havířov
Odesláno

Info operátora Antikimage.png.91229078bbacc9a491b9803c3688c184.png

• -
  • -
  • -
  • -
  • Vyskov
Odesláno

Prý mají Telly na satu jen v SD. HD jen na netu.

• Super 800 Mb/s Profi
  • -
  • Komfort
  • VF Station + 3x CA Moduly
  • Praha - Jinonice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague