Odesláno 27. dubna 2024 27. dub @pan Novak Jedna věc je, něco dělat "za zavřenými dveřmi", druhá je zveřejňovat porušování podmínek veřejně i když se jedná o fórum konkurenta, kde je navíc toto konání zakázáno (viz Pravidla). Služba je vázána na konkrétní domácnost/adresu a není možné ji dále šířit. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 27. dubna 2024 27. dub Telly jako vynikající volbu mohu potvrdit. VTV si zatím nechávám jako doplněk ze zvyku a pouze kvůli vlastnictví CA modulů. - - - - Praha
Odesláno 27. dubna 2024 27. dub Telly neboli dřívější Digi, to je naprostá tragédie. Aspoň pokud jde o SAT služby. A celkově firma pořád v červených číslech, až by člověk řekl, že jedinou jejich snahou je natáhnout co nejvíc zákazníků a pak to celé někomu prodat (nejspíš PPF, to jsou experti na skupování podobných firem). - - - - -
Odesláno 28. dubna 2024 28. dub SAT služby nevím, ale po IP to jede dobře. Kvalita obrazu i zvuku je ok, žádné chybějící konce pořadů, aplikace i web bez výhrad a bez buzerace s nekonečnými chybovými hláškami. - - - - Praha
Odesláno 28. dubna 2024 28. dub Zatím mne na Vodafone drží NHL. Pokud ta zmizí tak přejdu k O2. 300 Mb/s - Komfort STB Olomouc
Odesláno 28. dubna 2024 28. dub Podle zdrojů co mám co mi řekl známý ze do konce dubna 2024 budeme vědět jestli Nova Sport 5 a 6 bude zařazena nebo se nedomluvili na podmínkách doufám že bude zařazena 👍👍👍👍 takže do konce týdne bude ofiko Upraveno 28. dubna 2024 28. dub uživatelem petr-000 - - Sport - mladá boleslav
Odesláno 28. dubna 2024 28. dub No, pak je tam nějaký svátek, já bych raději ke konci dubnu pro jistotu přidal ještě prvních pár dní v květnu 😄 víme, jak to bývá. A kdyby už bylo podepsáno, tak si myslím, že by tiskovka od Vodafone už byla venku. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 28. dubna 2024 28. dub To Rodinné sledování za 100 Kč je dobrý bizár. Všichni ostatní poskytovatelé to mají zdarma v ceně. Ale od operátora co jako jediný v ČR si např u GPRS internetu účtoval kromě přenesených dat i dobu připojení to ani nepřekvapuje. Pořád stejné praktiky jak před 20 lety. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 28. dubna 2024 28. dub no to bych úplně tak netvrdil, telly i sledovani.tv se taky připlácí za tuším 3+ smart tv/stb - - - - Praha
Odesláno 28. dubna 2024 28. dub Ti ale mají v ceně 2 nebo 4 zařízení. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.