Odesláno 2. května 2024 v 12:082. kvě 2024 Když vím, co mě čeká, nikam se nehrnu. Rád bych u Kompletu zůstal co nejdéle. Přesto víme, že se mluví o max 31.8.2024. Pokud teda migrace něco nenaruší a nebude to o nějakou chvíli přerušeno či posunuto. Pokud pominu kdejaká specifika velké trojkonkurence a řeším cenu, tak u modrého operátora lze s AirBank nemálo ušetřit. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 2. května 2024 v 12:082. kvě 2024 před 13 minutami, Technikus napsal: Zdražování chápu, ale ne takto skokové. Nehledě na to, že inflace byla snad i na 15% a najednou je na 2%. Avšak to zvýšení částky o cca 200 Kč je snad i neskutečných téměř 30% navýšení ceny. Právě udělali novou nabídku tu svoji 🤣 to jen začátek to bude ještě hůř !!!! Vodafone nemá co ztratit Vodafone získalo zákazníky od UPC když ztratí stovky zákazníků tak jim to neuškodí - - Sport - mladá boleslav
Odesláno 2. května 2024 v 13:292. kvě 2024 @Ivo MašekJak to tedy je s tou slevou? Co myslíš tou samostatnou slevou na TV? Já tam mám uvedeno "Trvalá sleva" = X % a "Individuální sleva" = 0 %. U každé služby zvlášť (tv a internet) Upraveno 2. května 2024 v 13:302. kvě 2024 uživatelem ToMiR Premium - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Karviná
Odesláno 2. května 2024 v 14:072. kvě 2024 Chtěli jste NS? Chtěli, tak se teď nesmíte divit. Chápu, že asi budou muset navýšit kvůli tomu cenu, ale ať si jí navýši za Komplet a ne nějaké vymýšlení nových balíků. Komplet je komplet, nazdar. - - - CA modul OVA
Odesláno 2. května 2024 v 14:172. kvě 2024 To je naschvál !!! Kolikrát ti mám říkat Cvancara udělali nový balíky kvůli to mu trvalých slev to není kvůli nova sport 5 a 6!!!!!!! Kdyby jsme neměli žádnou trvalou slevu tak nabídka stále zůstává nevymýšlej tu novou nabídku je to podraz a podraz !!!! Pořád to psali napořád 🤣🤣 nic nevidíme že je to napořád - - Sport - mladá boleslav
Odesláno 2. května 2024 v 14:232. kvě 2024 před 50 minutami, ToMiR napsal: Jak to tedy je s tou slevou? Co myslíš tou samostatnou slevou na TV? Já tam mám uvedeno "Trvalá sleva" = X % a "Individuální sleva" = 0 %. U každé služby zvlášť (tv a internet) Já mám TV + inet + mobil. V položce inet + mobil mám slevu. Měl jsem ji i v položce TV (když jsem měl balík komplet). Po přechodu na ALLinOne již v položce TV slevu nemám. Zůstala mě pouze u inet + mobil. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 2. května 2024 v 14:422. kvě 2024 Nějak nedokážu pochopit,že někteří lidé pořád nechápou,že jednou se VF rozhodl sjednotit programové balíčky a upravit ceny a buď se ti to zákazníku líbí a přistoupíš na naše podmínky,nebo prostě běž ke konkurenci.VF to promile odejitých klientů nějak nepocití. - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 2. května 2024 v 15:122. kvě 2024 nové balíčky jsou platné od 18.4.2023 nic nového . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 2. května 2024 v 15:512. kvě 2024 Prej už vypínají komu šel nova sport 5 a 6 v původní nabídce to je teda velmi rychle když jde o peníze 😅😅😅 no jo kam ten svět spěje 👍 - - Sport - mladá boleslav
Odesláno 2. května 2024 v 15:542. kvě 2024 Probůh @petr-000.Peníze vládnou světu🙂.Teď vážně.Ty sis myslel,že to takhle nechají puštěný donekonečna?Nebuď naivní - - - - Brno-Kohoutovice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.