namec Odesláno 3. května Sdílet Odesláno 3. května před 23 minutami, petr-000 napsal: stav te se do prodejny 😄 nebo zavolej te 😄 co to vlastně znamena jen ostudu zakaznici musejí jít k prodejně nebo telefonicky zavolat aby změnili tarif žadná konkurence tohle neděla A jak by si to @petr-000představoval? 1 Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filio Odesláno 3. května Sdílet Odesláno 3. května Já si nechal spočítat 02 nabídku za přechod, 300kc měsíčně sleva za účet u air bank plus individuální sleva a celkově mě jejich nejvyšší nabídka TV vyjde o 360 korun levněji než u VF ano nemají úplně stejnou nabídku ale jako porovnání je to dobré.... Jo a bez závazku... 2 2 Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 3. května Sdílet Odesláno 3. května Tak hurá k O2 1 Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r2d2 Odesláno 3. května Sdílet Odesláno 3. května 1 hour ago, Filio said: Já si nechal spočítat 02 nabídku za přechod, 300kc měsíčně sleva za účet u air bank plus individuální sleva a celkově mě jejich nejvyšší nabídka TV vyjde o 360 korun levněji než u VF ano nemají úplně stejnou nabídku ale jako porovnání je to dobré.... Jo a bez závazku... Já jsem k O2 právě přešel když nebyla NS 5 a 6 v nabidce VF. To, že zaplatím polovinu, byl příjemný bonus (i když ten obsah byl důležitější). 1 Citovat Premium - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wilbur Odesláno 3. května Sdílet Odesláno 3. května To samý. Dneska mi došla trpělivost, ve středu přijde technik od O2. 1 Citovat Internet 300 - Komfort Wifi modem, telefon Praha 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 3. května Sdílet Odesláno 3. května @petr-000 Třeba Skylink, když rozšiřoval nabídku o Canal+ Sporty, tak také udělal nový balíček, na který bylo nutné přejít a nešlo využít nějaký balíček původní (Kombi bez C+ vs. Kombi+ s C+). @kautskym Skylink nevlastní madame Kellner, naštěstí! :-) 2 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 3. května Sdílet Odesláno 3. května @Adolf.ShitlerKellnerová vlastní část Lucemburské firmy, která vlastní Skylink 🙂 dle justice Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 3. května Sdílet Odesláno 3. května PPF má asi třetinový podíl ve Viaplay, kde má další třetinu Vivendi, což je majitel Skylinku. Ale že by PPF měla přímo podíl ve Vivendi? Možné je všechno, ale nějak jsem to nedohledal... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr-000 Odesláno 3. května Sdílet Odesláno 3. května (upraveno) Stejně nechapu proč televize Nova dala do obsahu evropskou ligu na kanál Nova Sport 5,,,,,, když nova sport 3 a 4 to je fotbalový obsah ,,,,, a ukočirovat šest sportovních kanálu TV Nova a plus dalších premiér Sport 2 premiér Sport 3 02 TV sport 02 TV fotbal !!!!! Ty kráso skupina PPF má teda dost peněz ukočirovat dohromady 10 sportovních kanálu 😲😲😲😲😲 hustý !! Upraveno 3. května uživatelem petr-000 Citovat - - Sport - mladá boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 3. května Sdílet Odesláno 3. května Na těch kanálech není co kočírovat, odbavovací pracoviště to v pohodě zvládne a žádné extra náklady na distribuci se nekonají (to není terestrické nebo SAT vysílání, kde se platí za pronajatou kapacitu). A pochopitelně zařazování obsahu na jednotlivé programy je čistě s ohledem na to, z toho vytřískat co nejvíc. V případě NS5 a 6 pak nejspíš i snaha vydolovat penízky z T-Mobile, případně dalších poskytovatelů. Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.